Sommerunderholdning 2022

I sommer kan dere oppleve eventyrlig underholdning på flere scener. Dere vil også få møte et par nye eventyrkarakterer, av den rampete sorten.

Sommerprogram Eventyrparken 2022

HEKSA I BERGET DET BLÅ
Spilles 26. mai –3. juli og 8. aug. –4. sept.

En dag forsvinner Prinsessa og det blir stor oppstandelse i hele kongeriket. Alle leter, roper og leter igjen og igjen, men Prinsessa er og blir borte. Hvor kan hun være? Har hun blitt tatt av troll, bergtatt, røvet eller gått seg vill? Kongen utlyser over hele kongeriket at den som kan finne Prinsessa og føre henne tilbake til Kongsgården skal som belønning få; et halvt kongerike og kongens krone!

ASKELADDEN OG JAKTEN PÅ KRONJUVELENE
Spilles 4. juli –7. august.

Etter en lang søvn våkner Heksa opp i Berget det Blå. Hun kommer til seg selv og lurer på hva det var som skjedde? Hvorfor sovnet hun og hvor lenge har hun sovet? Biodynamisk dyrking av epler på Berget det Blå har båret frukter. Det viser seg at Heksa har klart å dyrke frem epler med den egenskap at du sovner når du tar en bit. Etter en tur ned på Kongsgården med epler sovner både Konge og Prinsesse. Endelig er Heksa sjef! Hvordan skal dette ende?

DRAGETEMMERSKOLE
Spilles 30. juni –7. aug.


De to dragene «Fyr og Flamme» holder til på Kongsgården. Der lever de sitt eget liv, gjør som de vil, gjør det de ikke får lov til, gjør ikke det de skulle ha gjort og det de skulle ha gjort koker bort. Kort og godt de lager bare kaos på Kongsgården. Kongen vil gjerne at «Fyr og Flamme» skal oppføre seg og vil derfor ta de i kurs; dressurkurs for uskikkelige drager.

Spilletider
Hovedforestilling:
26/5 – 24/6: kl 13:00
25/6 – 7/8: kl 12:00 og 15:00
8/8 – 9/10: kl 13:00

Dragetemmerskole:
30/6- 7/8:  kl 13:30 og 16:15

Livet på Gården LIVE! På Barnas Gård Hunderfossen

I forlengelse av webserien vår om Livet på gården, vil vi i sommer sette opp en forestilling på låven, hver dag i juli.


Lær artige og finurlige ting om dyrene på gården; Hvor godt hører en kanin? Hvorfor biter griser hvis ungene blir truet? Hvorfor kan høns se om du har smurt deg med solkrem? Alle disse spørsmålene, og mange flere, vil du få svar på hos oss i juli! Forstå dyrene bedre på 20 minutter.

Forestillingen passer for hele familien. Både små og store vil kunne lære noe nytt, og la seg underholde. Les mer: Livet på Gården LIVE

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Forhåndskjøp billetter nå

Bli med på et virkelig eventyr. Forestillinger er inkludert i billettprisen.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker