Sommerunderholdning 2023

I sommer kan dere oppleve eventyrlig underholdning på flere scener.

Sommerprogram Eventyrparken 2023

ASKELADDEN SOM STJAL SØLVENDENE TIL TROLLET
Spilles 27. mai –30. juni og 7. aug. –4. sept.

Askeladden blir satt på flere prøver av kongen og må lure trollene for å fange sølvendene som trollet er så glad i – kanskje svinser også Heksa innom…
(Varighet ca 30 min spilles 1 ganger pr dag)

VESLEFRIKK MED FELA
Spilles 1. juli –6. august.

Etter å ha slitt og jobbet hardt hos lensmannen har Veslefrikk fått nok og vil prøve lykken ut i den store verden. Vi følger Veslefrikk på en spennende reise. (Varighet ca 30 min spilles 2 ganger pr dag)

BURSDAGSFEIRING
I denne perioden vil vi også få være med på bursdagsfeiring for prinsessen på Kongsgården. Her får vi vite hvordan Fyr & Flamme kom til Hunderfossen.

(Varighet ca 15 min planlagt 1 ganger pr dag).


De to dragene «Fyr og Flamme» holder til på Kongsgården. Der lever de sitt eget liv, gjør som de vil, gjør det de ikke får lov til, gjør ikke det de skulle ha gjort og det de skulle ha gjort koker bort. Kort og godt de lager bare kaos på Kongsgården. Kongen vil gjerne at «Fyr og Flamme» skal oppføre seg og vil derfor ta de i kurs; dressurkurs for uskikkelige drager.

 

EVENTYR OM FOLK OG DYR
Spilles på hverdager frem til 17. juni i Trollskogen (mellom inngang og Musikkfabrikken).

Her møter vi Peter Christen Asbjørnsen på vandring oppover Gudbrandsdalen for å møte sin gode venn – Jørgen Moe. Med hjelp av lure rever og egen fantasi tjuvstarter Asbjørnsen på eventyret.

 

Livet på Gården LIVE! På Barnas Gård Hunderfossen

I forlengelse av webserien vår om Livet på gården, vil vi i sommer sette opp en forestilling på låven, hver dag i juli.


Lær artige og finurlige ting om dyrene på gården; Kan en høne prompe? Hvordan lære en hund å lukke døren? Hvor godt hører en kanin? Alle disse spørsmålene, og mange flere, vil du få svar på hos oss i juli! Forstå dyrene bedre på 20 minutter.

Forestillingen passer for hele familien. Både små og store vil kunne lære noe nytt, og la seg underholde. Les mer: Livet på Gården LIVE

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Forhåndskjøp billetter nå

Bli med på et virkelig eventyr. Forestillinger er inkludert i billettprisen.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her