Trollsalen restaurant

Innerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte under Trollet ligger en av Norges mest spesielle restauranter. Trollsalen er skapt av Ivo Caprino og Anders Huuse som Hunderfossens hyllest til Lillehammer-OL i 1994. Her kommer ordet eventyrstemning til sin rett!

Taket holdes oppe av 6 digre troll, og langs veggene er en rekke makeløse eventyrscener fra Asbjørnsen og Moes verden. Med fyr i peisen og kaffe fra kobberkjeler er vi helt sikre på at du ikke har opplevd maken, og at eventyrstemningen setter seg godt i kroppen.

Menyen i Trollsalen er komponert av råvarer hentet fra norske elver, skoger og vidder av vår fremragende kjøkkensjef – som er opptatt av å ta vare på de gamle, gode mattradisjoner kombinert med å være nytenkende og kreativ.

  • Åpen gjennom hele skoleferien
  • Blir brukt mye til arrangement sommer, høst, vår og vinter utenfor parkens åpningstid
  • Brukes til både bryllup, bedrifter, konfirmasjoner, private sammenkomster og større forretningsmiddager
  • Selskap i Trollsalen kan kombineres med egen guide og gjerne et besøk i en av våre attraksjoner og aktiviteter i forkant
  • Kapasitet til 165 personer
  • Gangavstand til Hunderfossen Hotell & Resort

Trollsalen kan forhåndsbestilles ved å ringe vårt hotell på 61 27 40 00, eller gå innom i Trollsalen når de åpner.

Se sommermeny 2020 i Trollsalen

Booke bord eller reservere Trollsalen?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Husk å forhåndsbestille!