Sommerjobb i Hunderfossen

Vil du være med å skape gode sommerminner for deg selv og våre gjester? Da kan en sommerjobb i Hunderfossen Eventyrpark være noe for deg.

På sommeren er vi over 500 ansatte som sammen skaper Norges mest eventyrlige arbeidsplass.
Mulighetene er mange i Hunderfossen! Har du lyst til å lære å yte god service, omgås mennesker og ta ansvar? Da håper vi du søker sommerjobb i Hele Norges Eventyrpark!

Under finner du oversikt over de ulike sommerjobbene i Hunderfossen Eventyrpark.

Søknadsfrist for sommersesongen 2024 er 5. februar. Men om du ikke rakk fristen så er det ikke for sent. Send oss gjerne din søknad så raskt som mulig, i tilfelle det dukker opp ledige plasser før sommeren. Ungdommer over 18 år og pensjonister oppfordres til å søke.

Sommerjobb i Hunderfossen

Søk nå!

Spill inn en kort video

I tillegg til søknaden ønsker vi gjerne at du spiller inn en kort video hvor du forteller litt om deg selv og svarer på noen spørsmål. Videoen trenger ikke å være lang, og du bestemmer helt selv hvordan du vil svare på spørsmålene. Hvordan videoen skal sendes blir forklart i søknadsprosessen.

Ofte stilte spørsmål om jobb i Hunderfossen

Her finner du svar på spørsmål om hvordan det er å jobbe i Hunderfossen og søknadsprosessen.
Hvordan blir søknader behandlet?

Når du har fylt ut søknaden elektronisk vil du innen 48 timer motta en e-post med bekreftelse på mottatt søknad. Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fra desember og utover.

Søknadsfristen for sommersesongen 2024 er 5.februar. Det lønner seg å søke så tidlig som mulig da vi intervjuer fortløpende.

For spørsmål angående jobb i Hunderfossen kan du kontakte:
Hege Hammerdal: hege@hunderfossen.no

Har du jobbet hos oss tidligere, men ikke fått tilbud om jobb kommende sommer kan du allikevel sende oss en ny søknad. Du velger selv om du søker på vanlig måte eller sender mail til Hege.

De fleste av våre gjester snakker norsk og vi har norsk som arbeidsspråk. Det er derfor viktig at du både kan forstå og blir forstått på norsk, svensk eller dansk.

Vi tar kontakt med deg på mail eller telefon hvis vi ønsker å intervjue deg. For å bli innkalt er det viktig at du har lagt ved de vedleggene vi ber deg legge ved. Vitnemål/Karakterutskrift (vil se fravær og orden/oppførsel), eventuelle attester og bilde.

Jeg er ei jente fra Øyer på 16 år som endelig er gammel nok til å søke jobb hos dere. På fritiden er jeg aktiv med både fotball og friidrett. I tillegg har jeg også gått på dans, og kan spille litt gitar.

Jeg trives med mange forskjellige type arbeid, og en jobb hos dere hvor jeg kan møte folk i alle aldre ser jeg på som svært spennende. Jeg blir sett på som en blid, utadvendt og positiv person, med en hjelpende innstilling. Personlig liker jeg godt å jobbe med barn, og jeg er ikke redd for å ta i et tak og gjøre mitt beste med et smil om munnen. Jeg kommer presis på jobb!

Innen jobberfaring har jeg gått som avisbud for VG. I tillegg har jeg vært leder for 7-8 åringer på en ukes sommerskole for Lillehammer Kvinnefotballklubb. Jeg valgte å jobbe hos et advokatfirma, Syntia, under utplasseringsuka som vi hadde på skolen i 9 klasse. På dette stedet fikk jeg god innsikt i hvordan et arbeidsliv foregår. Jeg fikk også delta med oppgaver som å hente post, sortere papirer, delta på møter og dataarbeid.

Min prioritering på arbeidssteder er:

1: Kiosk

2: Bilbaner

3: Renhold

Jeg kan ikke jobbe i uke 28 og 29 og helg i uke 33.

Har ingen planer ellers i sommer.

 

Håper jeg kommer til intervju.

 

En del av opplæringen foregår via nett og i tillegg er det serviceskole med pliktig oppmøte for nye ansatte (dette blir en ettermiddag i løpet av mai). Stedsopplæring på ditt arbeidssted blir for de aller fleste i løpet av helgen 18-19/5.
Det er viktig at du gjennomfører det som er obligatorisk før første arbeidsdag.
Ikke vær redd for å stille spørsmål!

Vi ønsker helst at du kan jobbe 5 uker, men vi kan gjøre unntak. Det er en fordel for om du kan jobbe noen av helgene utenom skoleferien og i høstferien.

Ønsker du mer eventyr i hverdagen?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her