Se åpningstider
onsdag 27. oktober

Eventyrparken: Stengt

Barnas Gård: 16. og 17. oktober
Kl. 11:00-16:00

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Sommerjobb i Hunderfossen

Søknadsfrist for sommersesongen 2021 er 31. januar. Alle får svar på søknaden innen 1.5 2021.

Sommerjobb i Hunderfossen

Søknadsfrist for sommersesongen 2021 er 31. januar. Alle får svar på søknaden innen 1.5 2021.

Spill inn en kort video

I tillegg til søknaden ønsker vi gjerne at du spiller inn en kort video hvor du svarer på noen spørsmål. Videoen trenger ikke å være lang, og du bestemmer helt selv hvordan du vil svare på spørsmålene! For å spille inn/laste opp videoen, må du være innlogget med en Google-konto. Dette er gratis å opprette om du ikke allerede har en!

Ofte stilte spørsmål om jobb i Hunderfossen

Her finner du svar på spørsmål om hvordan det er å jobbe i Hunderfossen og søknadsprosessen.
Hvordan blir søknader behandlet?

Når du har fylt ut søknaden elektronisk vil du innen 48 timer motta en e-post med bekreftelse på mottatt søknad. Aktuelle kandidater blir innkalt til intervju fra desember og utover. Alle får svar på søknaden innen 1.5 2021.

Søknadsfristen for sommersesongen 2021 er 31.januar. Det lønner seg å søke så tidlig som mulig da vi intervjuer fortløpende.

For spørsmål angående jobb i Hunderfossen kan du kontakte:
Hege Hammerdal: hege@hunderfossen.no
Stig L. Brøndbo: stig@hunderfossen.no

Har du jobbet hos oss tidligere, men ikke fått tilbud om jobb kommende sommer kan du allikevel sende oss en ny søknad. Du velger selv om du søker på vanlig måte eller sender mail til Hege eller Stig.

De fleste av våre gjester snakker norsk og vi har norsk som arbeidsspråk. Det er derfor viktig at du både kan forstå og blir forstått på norsk, svensk eller dansk.

Pga Corona vil en god del av intervjuene foregå via Teams. Vi tar kontakt med deg på mail eller telefon hvis vi ønsker å intervjue deg. For å bli innkalt er det viktig at du har lagt ved de vedleggene vi ber deg legge ved. Vitnemål/Karakterutskrift (vil se fravær og orden/oppførsel), eventuelle attester og bilde.

Jeg er ei jente fra Øyer på 16 år som endelig er gammel nok til å søke jobb hos dere. På fritiden er jeg aktiv med både fotball og friidrett. I tillegg har jeg også gått på dans, og kan spille litt gitar.

Jeg trives med mange forskjellige type arbeid, og en jobb hos dere hvor jeg kan møte folk i alle aldre ser jeg på som svært spennende. Jeg blir sett på som en blid, utadvendt og positiv person, med en hjelpende innstilling. Personlig liker jeg godt å jobbe med barn, og jeg er ikke redd for å ta i et tak og gjøre mitt beste med et smil om munnen. Jeg kommer presis på jobb!

Innen jobberfaring har jeg gått som avisbud for VG. I tillegg har jeg vært leder for 7-8 åringer på en ukes sommerskole for Lillehammer Kvinnefotballklubb. Jeg valgte å jobbe hos et advokatfirma, Syntia, under utplasseringsuka som vi hadde på skolen i 9 klasse. På dette stedet fikk jeg god innsikt i hvordan et arbeidsliv foregår. Jeg fikk også delta med oppgaver som å hente post, sortere papirer, delta på møter og dataarbeid.

Min prioritering på arbeidssteder er:

1: Kiosk

2: Bilbaner

3: Renhold

Jeg kan ikke jobbe i uke 28 og 29 og helg i uke 33.

Har ingen planer ellers i sommer.

 

Håper jeg kommer til intervju.

 

En del av opplæringen foregår via nett og i tillegg er det stedsopplæring på ditt arbeidssted i mai.
Det er viktig at du gjennomfører det som er obligatorisk før første arbeidsdag.
Ikke vær redd for å stille spørsmål!

Ønsker du mer eventyr i hverdagen?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter i høstferien