Skoler og barnehager

Mange skoler og barnehager fra hele landet legger sommeravslutningen hos oss. Med våre spesialpriser, og med litt hjelp til kjøring, trenger ikke dette å bli så dyrt. Barnehagene trives her fordi det er en oversiktlig og trygg park med en rolig atmosfære og med mange ”hvilesoner” underveis. Skoleklasser har stort utbytte av et besøk her på grunn av vår filosofi med Lek & Lær.Barnehager

Hunderfossen Eventyrpark har aktiviteter og attraksjoner godt egnet for de aller minste og kommer det litt regn, har vi et stort utvalg av innendørs attraksjoner.

Vi har flere attraksjoner som baseres på våre kjente folkeeventyr. Det kan være spennende å bli kjent med noen av eventyrene i forkant av besøket, som f.eks. Askeladden som kappåt med trollet, Kvitebjørn kong Valemon og Askeladden og de gode hjelperne.

Lag en familiedag ut av opplevelsen! I år ønsker vi derfor å tilby barnehager å ta med seg besteforeldre (eller andre familiemedlemmer). Disse får selvsagt også billetter til barnehagepris fra kr. 189,-. Tilbudet gjelder i perioden 11.-13. juni og 18.- 21. juni 2024. I denne perioden er parken åpen i tidsrommet 10:00 – 15:00.  Bestilling av billetter til barnehager: 61 27 55 30 (spør etter Ingeborg eller Anita) eller troll@hunderfossen.noSkoleklasser – Lek & lær på Hunderfossen!

Vår filosofi – Lek & Lær preger attraksjoner og aktiviteter i Eventyrparken.

Traktorbanen på Bondegården, en fornøyelige reise på traktorene – fra ”jord til bord”. Vi har store innendørs opplevelsessentre som Energisenteret, prøv nytt miljøvennlig drivstoff i Reodor Felgens Hyperakselrator, bilbaner der barna får kjøreopplæring og førerkort, gullgraving, stort badeanlegg, eget lekeområde for de minste, morsom 4D film, og mye mer. Og naturligvis våre eventyrattraksjoner; Ivo Caprinos Eventyrgrotte, og Eventyrslottet. Skoleklasser får også billetter til spesialpris fra kr. 189,-. Tilbudet gjelder i perioden 11.-13. juni og 18.- 21. juni 2024. I denne perioden er parken åpen i tidsrommet 10:00 – 15:00.

Bestilling av billetter til skoler: 61 27 55 30 (spør etter Ingeborg eller Anita) eller troll@hunderfossen.no

 


Alle aktiviteter og opplevelser er inkludert i billetten, med unntak av mat. Vi har gassgriller tilgjengelig mot betaling, og det er lov å ta med egen nistepakke som kan nytes i parken. Vi gjør oppmerksom på at i perioden er Klatreparken ikke åpent.

Skoleklasser får med én lærer gratis pr. klasse, og barnehager får med én leder gratis pr. fjerde betalende barnehagebarn. Medfølgende familie / søsken får samme pris som barn, forutsatt at samtlige billetter hentes og betales samlet ved inngangen.

Vil dere komme en helg eller i skoleferien istedenfor? Skoler, SFO og barnehager kan få gunstige gruppepriser også på ordinære åpningsdager og i helger. Ta kontakt på troll@hunderfossen.no  for avtale og pristilbud.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her