Hunderfossen Vinterpark

Opplev et ekte vintereventyr!

Hunderfossen Vinterpark

Opplev et ekte vintereventyr!

Velkommen til Kong Vinters rike i Hunderfossen Vinterpark!

Tre inn i en verden av eventyrlig vintermagi. En kveld i Vinterparken er ikke bare en opplevelse, det er et eventyr for hele familien. Her finner du fantastiske bygg av snø og is, iskunst i verdensklasse, spennende attraksjoner på snø og is, kvalitetsunderholdning med teater og sang, og det hele rundes av med et fantastisk fyrverkerishow akkompagnert av Griegs «I Dovregubbens Hall». Kle deg godt og gjør deg klar for en kveld helt utenom det vanlige!

 

Neste vinterpark har planlagt åpning februar 2025!

 

Attraksjoner

I Vinterparken venter spennende og fartsfylte attraksjoner for små og store snøentusiaster. Prøv snørafting, mini-snøscootere eller nyt en stemningsfull kanefart. Her fins det noe for enhver smak.

 

I tillegg til vinterattraksjonene har vi flere av våre populære, innendørs attraksjoner åpne, inkludert Eventyrslottet Soria Moria, Trollfallet, Lekehuset og fjorårets store nyhet – den internasjonalt prisvinnende attraksjonen Musikkfabrikken.

Underholdning

Aldri en dag (eller kveld) uten eventyr i Hunderfossen! Som på sommeren er Hunderfossen fylt med kvalitetsunderholdning. Opplev vakker sang og eventyrteater som passer for hele familien. I år har vi urpremiere på «Prinsessen som kappåt med trollet». Skrevet av Karsten Fullu (Bukkene Bruse på Badeland, Flåklypafilmene og flere humorprogram som «Nytt på Nytt») og Mina Juni Stenebråten (Campingplassen, Kristianias Magiske jul). Stykket gjør en spennende vri på det tradisjonelle eventyret. Her møter du troll, prinsesser, Askeladden, og selvfølgelig, vår alles kjære heks.

Se programmet her

Kvelden avsluttes med et flott fyrverkerishow på sletta kl 20.30 (forbehold om at det ikke avfyres ved sterk vind – for våre gjesters sikkerhet)

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Hvert år reises skandinavias sydligste iskatedral, snøhotell og isbar seg på Hunderfossen. Laget av ren snø og is, er disse byggverkene resultatet av unik ekspertise og ukesvis med dedikert arbeid. Inne i disse fantastiske bygningene tar atmosfæren pusten fra de fleste. Alt er utsmykket med enestående iskunst av den anerkjente kunstneren Elisabeth Kristensen. Og opplevelsen er flyktig – alt smelter og forsvinner til våren!

Kong Valemon Isbar

Ved Hunderfossen Snøhotell og Iskatedralen finner du opp i Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg. Isbaren serverer drinker med og uten alkohol.

Hunderfossen
Hunderfossen

Servering i Vinterparken

Mellom aktiviteter og underholdning kan det være godt med varm drikke eller et lite påfyll av energi. I Vinterparken er disse serveringsstedene åpne:

Det finnes også flere bålpanner til å grille og varme seg på.

Fyrverkeri

Hver kveld i Vinterparken avsluttes med fyrverkeri kl. 20:30. Vår spektakulære fyrverkeri-forestilling akkompagnert av Edvard Griegs «I Dovregubbens hall» er levert av Engelsrud Fyrverkeri.

Hunderfossen

Hunderfossen Vinterpark

Hunder har dessverre ikke adgang til Hunderfossen Vinterpark

Begrenset antall billetter: For å sikre en eventyrlig aften for alle besøkende, selges det kun et begrenset antall billetter pr. kveld. Vi anbefaler alle å være tidlig ute å forhåndskjøpe billetter til ønsket dato når disse legges ut for salg. Populære dager kan raskt bli utsolgt!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her