Hunderfossen Vinterpark

Snipp snapp snute – Takk til alle som besøkte Hunderfossen Vinterpark i 2023.
Vinterparken åpner igjen februar 2024, før det håper vi å se mange av dere i sommer! 

 

Velkommen til Hunderfossen Vinterpark! Årets vintereventyr er godt i gang, og vi har allerede rukket å ha besøk av mange fornøyde gjester. En aften i Vinterland er en perfekt i kombinasjon med skiferie i Hafjell og Lillehammer-regionen.  Se åpningsdager og priser her.

Ta del i eventyret

Forhåndsbestill billetter til Vinterparken 2023

Underholdning

I år er det et helt nytt konsept på underholdning. Det blir et vandreteater som begynner på snøscenen mellom snøhotell og isbar, fortsetter på slottsplassen foran Eventyrslottet og avsluttes på Kongsgården. Du kan forvente både sang, dans og… heksefest! Stykkene blir spilt to ganger pr kveld, så du skal ha god mulighet for å få det med deg. Se mer om underholdningen og når det skjer her.

Tips: Ta med sitteunderlag til forestillingen på Kongsgården, for den varer i ca 20 minutter.

Kvelden avsluttes med et nytt og enda flottere fyrverkerishow på sletta kl 20.30 (forbehold om at det ikke avfyres ved vind – for våre gjesters sikkerhet)

 

 

 

Hunderfossen
Hunderfossen

I Vinterparken er det aktiviteter og opplevelser for hele familien, både inne og ute. Dra på en herlig kanefart rundt i Vinterparken, eller prøv våre sparkstøttinger til gratis utlån. Utendørs kan dere kjenne sommerfuglene i magen på vei ned snøraftingen. Det er også veldig populært med minisnøscootere og terrengbiler. Vi har også aktiviteter og eventyr innendørs i Eventyrslottet, Lekehuset, Trollfallet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning.

Vi er stolte av å ha Elisabeth Kristensen til å utsmykke Hunderfossen Vinterpark. Hun er internasjonalt merittert og er Norges eneste heltidskunstner i snø og is. Årets tema henter inspirasjon fra eventyret Askeladden og de gode hjelpene, samt eventyret om Prinsessen som ingen kunne målbinde. Iskatedralen er utsmykket med kunst inspirert av sommerens store nyhet – MUSIKKFABRIKKEN

Opplev vinternatten i Hunderfossen Snøhotell

Skandinavias sydligste snøhotell er på Hunderfossen! Hunderfossen Snøhotell har to eksklusive suiter – her blir det fort utsolgt. Opplev en magisk vinternatt på reinskinn i senger av snø. Book overnatting i Hunderfossen Snøhotell.

 

Hunderfossen

Kong Valemon Isbar

Ved Hunderfossen Snøhotell og Iskatedral finner du opp i Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg. Isbaren serverer drinker med og uten alkohol.

Hunderfossen

Servering i Vinterparken

Mellom aktiviteter og underholdning kan det være godt med varm drikke eller et lite påfyll av energi. I Vinterparken er disse serveringsstedene åpne:

  • Kong Valemons Isbar: Isdrinker i isglass og varm gløgg.
  • Kaffehuset: Baristakaffe, kakao, solbærtoddy og ferske bakervarer
  • Bakeriet: Ferske bakevarer, kakao, kaffe og solbærtoddy
  • Askeladden Pizza: Rykende ferske pizzaer – tilberedt på stedet

Det finnes også flere bålpanner til å grille og varme seg på.

Hunderfossen
Hunderfossen

Hver kveld i Vinterparken avsluttes med fyrverkeri kl. 20:30. Vår spektakulære fyrverkeri-forestilling akkompagnert av Edvard Griegs «I Dovregubbens hall» er levert av Engelsrud Fyrverkeri.

Hunderfossen

Hunderfossen Vinterpark

Hunder har dessverre ikke adgang til Hunderfossen Vinterpark

Begrenset antall billetter: For å sikre en eventyrlig aften for alle besøkende, selges det kun et begrenset antall billetter pr. kveld. Vi anbefaler alle å være tidlig ute å forhåndskjøpe billetter til ønsket dato når disse legges ut for salg. Populære dager kan raskt bli utsolgt!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her