Se åpningstider
søndag 05. desember

Vinterparken åpner: 5. feb 2022

Barnas Gård: 4-5. 11-12. og 29-30. des.

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Hunderfossen Vinterpark

En helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Opplev vakker utendørs belysning, iskunst, hest og slede, og vinteraktiviteter for store og små. Ta med familien på et magisk vintereventyr! Kun 5 minutter fra Hafjell Apinsenter

Hunderfossen Vinterpark ligger 5 minutter fra Hafjell. En perfekt opplevelse i forbindelse med skiferie i Hafjell og Lillehammer. Første åpningsdag 4. februar 2022 –  Se åpningsdager her

Billettslipp 15. desember.

Book vinterpakke

Opplev vinterens vakreste eventyr i Hunderfossen. Åpner 4. februar 2022.

Underholdning

Når mørket senker seg, våkner Vinterparken til live. Møt hekser og troll, prinser og prinsesser. Er du heldig kan du møte selveste Kong Vinter.

  • Duett med Prinsessen og Kong Vinter i Slottshagen, flere ganger hver kveld
  • Eventyrteater i Trollskogen, flere forestillinger hver kveld
  • Fyrverkeri kl. 20.30 hver kveld

Underholdningsprogram for Vinterparken 2022 kommer snart.

 

Hunderfossen
Hunderfossen

Utendørs kan barna sette utfor i snøsklier og ta en fartsfylt tur ned snøraftingen. De minste kan også kjøre en tur med minisnøscootere og terrengbiler, eller ta en runde med radiobilene. Vi har også aktiviteter og eventyr innendørs i Eventyrslottet, Lekehuset, Trollfallet, Lille Prinsens 4d kino og Ivo Caprinos Eventyrgrotte.

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet, og med flott utsmykning i is og snø. Artister og iskunst varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred.

Vi er stolte av å ha Elisabeth Kristensen til å utsmykkeHunderfossen Vinterpark. Hun har internasjonale meritter og er Norges eneste heltidskunstner i snø og is.

Opplev vinternatten i Hunderfossen Snøhotell

I 2022 åpner vi igjen for overnatting i Hunderfossen Snøhotell, med én eksklusiv suite. Her kan dere oppleve en magisk vinternatt på reinskinn i senger av snø. Book overnatting i Hunderfossen Snøhotell.

 

Hunderfossen

Kong Valemon Isbar

Ved Hunderfossen Snøhotell og Iskatedral finner du opp i Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg. Isbaren serverer drinker med og uten alkohol.

Hunderfossen

Servering i Vinterparken

Mellom aktiviteter og underholdning kan det være godt med varm drikke eller et lite påfyll av energi. I Vinterparken er disse serveringsstedene åpne:

Det finnes også flere bålpanner til å grille og varme seg på.

Hunderfossen
Hunderfossen

Hver kveld i Vinterparken avsluttes med fyrverkeri på sletta kl. 20:30. Vår spektakulære fyrverkeri-forestilling akkompagnert av Edvard Griegs «I Dovregubbens hall» er levert av Engelsrud Fyrverkeri.

Hunderfossen

Vinterparken åpner 4. februar 2022

Hunder har dessverre ikke adgang til Hunderfossen Vinterpark

Begrenset antall billetter: For å sikre en eventyrlig aften for alle besøkende, selges det kun et begrenset antall billetter pr. kveld. Vi anbefaler alle å være tidlig ute å forhåndskjøpe billetter til ønsket dato. Populære dager kan raskt bli utsolgt!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter til Jul på Barnas Gård