Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark ligger kun 5 minutter fra Hafjell, og 15 min fra Lillehammer sentrum. En minnerik helaften for hele familien, med svært gode tilbakemeldinger fra gjestene. Perfekt i kombinasjon med med skiferie i Hafjell og Lillehammer-regionen.  Se åpningsdager og priser her.

Ta del i eventyret

Forhåndsbestill billetter til vinterparken 2023

Underholdning

Når mørket senker seg, våkner Vinterparken til live. Møt hekser og troll, prinser og prinsesser. Er du heldig kan du møte selveste Kong Vinter.

  • Duett med Prinsessen og Kong Vinter i Slottshagen, flere ganger hver kveld
  • Eventyrteater på Kongsgården to ganger hver kveld
  • Mini eventyrteater ved Kong Valemons Isbar
  • Fyrverkeri kl. 20.30 hver kveld

 

 

Hunderfossen
Hunderfossen

Ta med hele familien på en herlig kanefart rundt i Vinterparken, eller prøv våre sparkstøttinger til gratis utlån. Utendørs kan barna sette utfor i snøsklier og ta en fartsfylt tur ned snøraftingen. De minste kan også kjøre en tur med minisnøscootere og terrengbiler, eller ta en runde med radiobilene. Vi har også aktiviteter og eventyr innendørs i Eventyrslottet, Lekehuset, Trollfallet og Ivo Caprinos Eventyrgrotte. Det er teater, sang og stemningsfull musikk rundt om i Vinterparken – og stort musikalsk fyrverkeri avslutter hver kveld.

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet, og med flott utsmykning i is og snø. Iskunsten varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred.

Vi er stolte av å ha Elisabeth Kristensen til å utsmykke Hunderfossen Vinterpark. Hun er internasjonalt merittert og er Norges eneste heltidskunstner i snø og is. Årets tema henter inspirasjon fra eventyret Askeladden og de gode hjelpene, samt eventyret om Prinsessen som ingen kunne målbinde. Mens Iskatedralen er utsmykket med himmelsk ismusikk-kunst – inspirert av sommerens store nyhet – MUSIKKFABRIKKEN!

Opplev vinternatten i Hunderfossen Snøhotell

Skandinavias sydligste snøhotell er på Hunderfossen! Hunderfossen Snøhotell har to eksklusive suiter – her blir det fort utsolgt. Opplev en magisk vinternatt på reinskinn i senger av snø. Book overnatting i Hunderfossen Snøhotell.

 

Hunderfossen

Kong Valemon Isbar

Ved Hunderfossen Snøhotell og Iskatedral finner du opp i Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg. Isbaren serverer drinker med og uten alkohol.

Hunderfossen

Servering i Vinterparken

Mellom aktiviteter og underholdning kan det være godt med varm drikke eller et lite påfyll av energi. I Vinterparken er disse serveringsstedene åpne:

  • Kong Valemons Isbar: Isdrinker i isglass og varm gløgg.
  • Kaffehuset: Baristakaffe, kakao, solbærtoddy og ferske bakervarer
  • Bakeriet: Ferske bakevarer, kakao, kaffe og solbærtoddy
  • Askeladden Pizza: Rykende ferske pizzaer – tilberedt på stedet

Det finnes også flere bålpanner til å grille og varme seg på.

Hunderfossen
Hunderfossen

Hver kveld i Vinterparken avsluttes med fyrverkeri kl. 20:30. Vår spektakulære fyrverkeri-forestilling akkompagnert av Edvard Griegs «I Dovregubbens hall» er levert av Engelsrud Fyrverkeri.

Hunderfossen

Hunderfossen Vinterpark

Hunder har dessverre ikke adgang til Hunderfossen Vinterpark

Begrenset antall billetter: For å sikre en eventyrlig aften for alle besøkende, selges det kun et begrenset antall billetter pr. kveld. Vi anbefaler alle å være tidlig ute å forhåndskjøpe billetter til ønsket dato når disse legges ut for salg. Populære dager kan raskt bli utsolgt!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker