Hunderfossen Vinterpark

En helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Opplev lekker utendørs belysning, iskunst, varmende bålpanner og aktiviteter for hele familien. Opplev magien i eventyrriket – på vinteren!

Da var Vinterparken 2021 historie.
Takk til alle som har besøkt oss i år. Vi sees igjen til sommeren!

Hunderfossen Vinterpark

Opplev vinterens vakreste eventyr

Aktiviteter og attraksjoner

Velkommen til eventyrlige opplevelser i Vinterparken! Utendørs kan barna sette utfor i snøsklier og ta en fartsfylt tur ned snøraftingen. De minste kan også kjøre en tur med minisnøscootere og terrengbiler, eller ta en runde med radiobilene. Det er spektakulære opplevelser i iskatedralen og snøgalleriet. Våre innendørs aktiviteter må vi dessverre holde stengt ut fra gjeldende smittevernregler. Det er vakker musikk og enestående lyssetting rundt om i Vinterparken. Vårt storslagne fyrverkeri avslutter hver kveld.

Nyhet 2021: Snøvispen

En herlig vinterattraksjon for de minste. Her blir man snurret

Underholdning

Pga Covid, kan dessverre ikke teaterforestillingene gjennomføres i år. Men vi har flotte musikalske opptredener i Slottshagen, og det blir fyrverkeri som avslutter hver kveld.

Aktiviteter 2021:

 • Musikalske eventyr i Slottshagen
 • Iskatedralen
 • Kong Valemons Isbar
 • NYHET 2021! Utendørs Is galleri
 • Kjelkesnurr
 • NYHET 2021! Snøvispen
 • Radiobiler 90-130 cm m.voksen, 130 cm alene
 • Ivo Caprinos Eventyrgrotte
 • Eventyrslottet
 • Snørafting
 • Snølekehaug
 • Barnesnøscooter fra 120-150 cm
 • Terrengbiler 100-120 cm m. voksen, 120-150 alene
 • Trollfallet fra 120 cm
 • Tråkketraktorer
 • Sparker
 • Bålpanner
 • Stort fyrverkeri hver kveld kl. 20.00!
Hunderfossen
Hunderfossen

Iskatedralen – Sakral stemning og flott utsmykning

Med det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet, og med flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunsten varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene våre. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred. Mang en prins har fått sitt ja her, og er man heldig kan man høre vakker sang fra Isprinsessen i veggene. Årets tema i Hunderfossen Iskatedral er «livslang kjærlighet».

Vi er stolte av å ha Elisabeth Kristensen, til å utsmykke Vinterparken. Hun har internasjonale meritter og er Norges eneste heltidskunstner i snø og is.

En kunstnerisk nyhet: «Is Galleriet» 
Av hensyn til Covid-19 må vi gjøre en del endringer på årets snøkonstruksjoner. Det blir enveis gangretning gjennom iskatedralen og videre opp mot isbaren. I år lages det for første gang et stort tematisert utendørs galleri med is og snøskulpturerTemaet er skogens dyr, men som alltid i eventyrene finnes det også et stort troll som kan skape ubalanse i historien. Ved isgalleriet blir det også egen sklie i is for de minste.

Les mer om årets snøbygg og iskunst her.

Pga Covid-19, blir det ikke overnatting/snøhotell i Vinterparken i 2021.

Hunderfossen
Hunderfossen
Hunderfossen

Kong Valemon Isbar

Følger du gangvegen gjennom den magiske Iskatedralen ender du opp i Kong Valemon Isbar. Her kan du nyte en deilig isdrink, servert i isglass, eller varm gløgg. Isbaren serverer drinker med og uten alkohol.

Hunderfossen

Servering i Vinterparken

Mellom slagene kan det være godt med varm drikke eller et lite påfyll av energi. Hos Kong Valemons Isbar får du servert isdrinker i isglass og varm gløgg. Kaffehuset tilbyr baristakaffe, kakao, solbærtoddy og bakervarer. På Bakeriet kan du sitte ned, varme deg litt og nyte kanelsnurrer, kakao, kaffe og solbærtoddy. Utendørs finner du også bålpanner for lys og varme.

Hunderfossen
Hunderfossen

Hver kveld i Vinterparken avsluttes med fyrverkeri på sletta kl. 20:00. Vår spektakulære fyrverkeri-forestilling akkompagnert av Edvard Griegs «I Dovregubbens hall» er levert av Engelsrud Fyrverkeri.

Hunderfossen

Vinterparken åpner 5/2 2021

Hunder har dessverre ikke adgang til Hunderfossen Vinterpark

 

Trygg Vinterpark

Det skal være trygt å være gjest i Hunderfossen Vinterpark! Vi har i sommer- og høstsesongen fått god erfaring i hvordan vi kan gjøre parkopplevelsen trygg og god for både våre gjester og ansatte. Frem mot åpning av Vinterparken, 5. februar, vil vi tilpasse våre smittevernrutiner og tiltak i parken for å også kunne gjennomføre vintersesongen på tryggest mulig måte. Selv med kraftig begrensing av antall gjester pr. kveld, er vi helt avhengige av at dere som besøker oss følger rutiner og retningslinjer som er satt for gjestene. Husk god håndhygiene, følg skilting og retningslinjer i parken, og viktigst av alt er å holde god avstand til andre familier. Les mer om våre smitteverntiltak her.

Begrenset antall gjester: Pga Covid-19 blir det i 2021 begrensning i antall billetter pr. kveld. Vi anbefaler alle å være tidlig ute å forhåndskjøpe billetter til ønsket dato. Populære dager kan raskt bli utsolgt!

Opplev vinterens vakreste eventyr. Begrenset antall billetter!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter i høstferien