Vi gjentar suksessen! I forlengelse av Youtube-serien vår om Livet på gården, setter vi opp en innholdsrik vitenforestilling på låven hver dag i juli.

Lær artige og finurlige ting om dyrene på gården; Spiser kaniner sin egen bæsj? Kan høns se om du har smurt deg med solkrem? Og hvor godt hører og ser dyrene egentlig? Alle disse spørsmålene, og mange flere, vil du få svar på hos oss i juli! Forstå dyrene bedre på 20 minutter.

Forestillingen passer for hele familien. Både barn og voksne vil kunne lære noe nytt, og la seg underholde. Forestillingen er inkludert i inngangsbilletten, alle dager i juli, og man trenger ingen reservasjon for å delta.

Møt opp på låven til klokka: 12.00, 13.30 eller 15.00. Dørene åpner 5 minutter før hver forestilling.

I tillegg til forestillingen vil vi gjennom sommeren slippe flere episoder av Livet på gården i vår Youtube-kanal. Vil du bli bedre kjent med oss og dyra på gården, så anbefaler vi å ta en titt på dem:

Hunderfossen

Ta med hele familien på gårdsbesøk i sommer

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her