Besteforeldre-dager

Ta med barnebarna til Hunderfossen den 16. 17. eller 18. august 2023, da gir vi 50% avslag på inngangsbilletten til besteforeldre! Tilbudet gjelder også på Barnas Gård.

Å dele en opplevelse er en fantastisk måte å knytte tettere bånd og skape minner som varer. I Eventyrparken finner dere opplevelser som kan deles med barn og barnebarn. Her kan dere gjenoppleve gamle folkeeventyr og skape nye eventyr sammen.

Besteforeldre-dager 16. 17. og 18. august – opplevelser for flere generasjoner, sammen!

Hunderfossen Eventyrpark bugner av opplevelser som besteforeldre og barnebarn kan gjøre sammen, i hyggelige og rolige omgivelser.

Besteforeldre er fantastiske og de beste! Få er vel bedre til å fortelle eventyr enn en bestefar eller bestemor? Vi feirer dem med å tilby en helt unik spesialpris på inngang under besteforeldredagene 16. 17. og 18. august 2023 – kun 232,- pr. pers! Barnebarna kommer inn med ordinær billett eller sesongkort. Tilbudet gjelder også til Barnas Gård (105,- per person) og kjøpes i billettluka i Eventyrparken, eller inngangen på Barnas Gård.

Mange attraksjoner er tilpasset så generasjoner kan leke og lære sammen:

Alle attraksjoner er åpne.

Besteforeldre (som har med sine barnebarn) kjøper billetten i billettluken mot fremvisning av barnebarn (Barnebarn må ha ordinær billett / sesongkort).
Besteforeldre-dager gjelder også for Barnas Gård Hunderfossen.

Opplev sommerens fineste dager i Hunderfossen Eventyrpark – ta med barnebarna til en uforglemmelig sensommerdag! Parken er åpen fra 10-17.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her