Korpstur til Hunderfossen

Et besøk til Hunderfossen Eventyrpark er ikke bare en opplevelse, det er et eventyr for livet. Fra det øyeblikket musikantene entrer parken til det siste taktslaget av musikken, vil de skape minner som vil vare lenge etter at eventyret er over. 

 

Korps ved Trollet

Opptreden i parken:

For gjestene i parken, representerer skolekorpsene en ekstra attraksjon. Fra klassiske korpsstykker til moderne hits, vil musikken fra skolekorpsene skape en god stemning og opplevelse i parken. Vi gir gode priser til korps som opptrer. For korpsmedlemmene er det en spesiell opplevelse  å spille sammen med gode venner rett foran Eventyrslottet.

Korpspriser for sommeren 2024;  spesialpris fra kr. 399,- ved min. 20 minutters opptreden. Alle i korpset må ha felles korpsgenser / uniform. Tidspunkt for opptreden avtales på forhånd. Dirigent og evt bussjåfør får gratis inngang. Egne gruppepriser for familie og annet følge, forutsatt at billettene kjøpes/betales samlet.

For mer informasjon og bestilling ta kontakt på e-post: troll@hunderfossen.no   Har dere spørsmål, ring 61 27 55 30 (spør etter Ingeborg eller Anita).

Lek & lær på Hunderfossen!

Vår filosofi – Lek & Lær preger attraksjoner og aktiviteter i Eventyrparken.

I 2023 åpnet vi en egen attraksjon som bygger på klassisk musikk – Musikkfabrikken, en 4D-attraksjon hvor barn og voksne sammen får en unik opplevelse av Oslo-filharmoniens orkester, en vakker filmopplevelse, artige spesialeffekter og lek med musikk og farger. Musikkfabrikken fikk i 2023 parkbransjens «Oscar» den høythengende THEA-prisen- som verdens beste attraksjonsnyhet i 2023, i klassen med begrenset budsjett.

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her