5 ting som får deg i julestemning på Barnas Gård

* Jul på Barnas Gård gjennomføres som planlagt i romjulen i henhold til de nye smittevernreglene. ( oppdattert 28/12-21)

1. Mat dyrene

Forposer kan kjøpes i inngangen og i kioskene for å mate dyrene. Minigris, emu, lama, geiter, sauer, jak, hjort og dåhjort er noen av dyrene som gjerne spiser litt pellets fra posen eller hånda di.  

2. Besøk fjøsnissen og nyt den julepyntede gården

På tunet møter du fjøsnissen som gjerne slår av en prat ved bålpanna. Stabburet hans er åpent, og alle er velkommen til å gå inn og se hvor han bor. 

3. Spis nissegrøt

Hva smaker vel bedre enn en varm risgrøt med smør, sukker og kanel etter en rusletur rundt på gården?  

4. Prøv fjøsnissenes julequiz

Hos de fleste dyrene vil du finne en quiztavle med spørsmål om dyrene. Tavla har tre alternativer, hvor du enten kan sjekke eller gjette på svaret. Lek og lær.  

5. La barna kose seg – julen er barnas høytid 

I tillegg til alle dyrene man kan mate har gården en skogsbilbane (høydekrav 100-150cm) med elektriske terrengbiler og en klatreløype med balansehinder og zipline. Kaninkoseparken er også de fleste av barna sin favorittaktivitet, nissejenta hjelper barna med å holde både kaniner og marsvin.  

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Jul på Barnas Gård

Billetter må forhåndskjøpes – begrenset antall

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her