Årets nyheter på gården

Nå blir det gøy på landet! Vi har laget en splitter ny kaninkosepark, og en superkul ny klatreløype for barn i alle aldre.

Ekornstien klatreløype

Er du like smidig som et ekorn? Da er denne løypa perfekt for deg! I skogen ved den røde låven har skogen blitt tynnet ut, og spennende hindringer er satt opp mellom trærne. Her får du utfordret både balansen og motorikken. Løypen er ubemannet og passer for barn i alle aldre. De aller minste kan med fordel få hjelp av en voksen underveis.

Kaninkoseparken

Marsvin og kaninkoseparken er barnas favoritt. For at både barna og dyrene skal få en best mulig opplevelse i møtet med hverandre, har vi bygget et stort nytt hus. Dyrene får bedre plass og faciliteter, og mere fritid sammen med flokken sin uten å måtte flyttes rundt på gården. Huset dobler kapasiteten, og et forbedret køsystem vil også være til glede for alle som besøker oss i sommer.

Klar for gårdsbesøk?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her