Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

5 grunner til å kjøpe sesongkort

1. Fri adgang hele sommer- og høstsesongen

Få fri inngang til Eventyrparken alle åpningsdager i sommer- og høstsesongen. Det inkluderer inngang til vårt nye badeområde, underholdning på Kongsgården, inngang til Energisenteret, Reodor Felgens Hyperakselerator og alle attraksjoner i Eventyrparken (Høydeparken og ansiktsmaling koster ekstra).

2. Innspart på kun 3 besøk!

Hvis dere planlegger å besøke Eventyrparken flere ganger i løpet av 2021, vil det lønne seg å kjøpe Sesongkort. Vær tidlig ute for å få ditt sesongkort til rabattert pris.

3. Sikret inngang på utsolgte dager

I 2020 ble mange dager i hovedsesongen utsolgt. Med sesongkort er dere sikret inngang, selv på utsolgte dager. Da har dere frihet til å komme å gå når dere ønsker, uten å planlegge dato lang tid i forveien.

4. Opplev «verdens beste attraksjon»

Reodor Felgens Hyperakselerator

Sommeren 2021 introduserer vi en helt ny og ELLEVILL attraksjon. I november 2021 ble Reodor Felgens Hyperakselerator tildelt Thea Award (bransjens Oscar) for beste attraksjon. Besøk oss i 2022 for å prøve «verdens beste» attraksjon. Vi har også flere nyheter på lur i 2022, mer informasjon kommer..
Les mer: «Bransje-Oscar til Hyperakseleratoren»

5. Opplev hele eventyrriket med SesongkortPLUSS

Med sesongkortPLUSS får dere alle fordelene som med vanlig sesongkort, PLUSS inngang til Barnas Gård Hunderfossen. Dette inkluderer inngang alle åpningsdager i sommer- og høstsesongen, samt inngang til Jul på Barnas Gård.

Se alt sesongkort 2021 inkluderer her.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sesongkort 2021

Fri adgang til Hunderfossen Eventyrpark sommer- og høstsesongen 2021. Begrenset antall.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!