NULL
NULL
NULL
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(0) ""
string(5) "11:00"

6 gode grunner til å kjøpe sesongkort

1. Fri adgang hele sommer- og høstsesongen

Få fri inngang til Eventyrparken alle åpningsdager i sommer- og høstsesongen. Det inkluderer inngang til vårt populære badeområde, underholdning på Kongsgården, inngang til Energisenteret, Reodor Felgens Hyperakselerator og alle attraksjoner i Eventyrparken (Klatreparken koster ekstra).

Familieidyll Badeland i Hundefossen

2. Innspart på kun 3 besøk!

Fyr og Flamme berg- og dalbane

Eventyrparken er full av spennende opplevelser, og ofte holder det ikke bare med én dag her. Hvis dere planlegger å besøke Eventyrparken mer enn tre ganger i løpet av 2023, vil det lønne seg å kjøpe sesongkort. Da får du ubegrenset antall turer med blandt annet Fyr og Flamme og Hyperakselratoren. Vær tidlig ute for å få ditt sesongkort til rabattert pris.

3. Sikret inngang på utsolgte dager

Reodor Felgens Hyperakselerator

Med sesongkort er dere sikret inngang, selv på utsolgte dager. Da har dere frihet til å komme å gå når dere ønsker, uten å planlegge dato lang tid i forveien. Derfor beholder vi antallsbegrensing

4. Opplev årets nyhet

Musikkfabrikken er en helt spesiell 4D-attraksjon hvor barn og voksne sammen får en unik opplevelse av Oslo-filharmoniens orkester, det beste innen film og spesialeffekter samt lek med musikk og farger. En attraksjon du garantert ikke finner maken til noe sted i verden! 

5. Opplev hele eventyrriket med SesongkortPLUSS

Med sesongkortPLUSS får dere alle fordelene som med vanlig sesongkort, PLUSS inngang til Barnas Gård Hunderfossen. Dette inkluderer inngang alle åpningsdager i sommer- og høstsesongen, samt inngang til Jul på Barnas Gård.

To barn i terrengbiler på Barnas Gård. Nissejente hjelper dem
Jul på Barnas Gård – terrengbilder

 

6. 50% rabatt i Fårup Sommerland

Som innehaver av sesongkort i Hunderfossen får du også 50% rabatt på dagsbillett i Fårup Sommerland i Danmark. Vis sesongkort-kvitteringen samtidig som billett kjøpes i billettluken, så skal du få 1/2 pris på dagsbilletten.

 

Se alt sesongkort 2023 inkluderer her.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sesongkort 2023

Sesongkortsalget er i gang! Fri adgang til Hunderfossen Eventyrpark sommer- og høstsesongen 2023. Begrenset antall. 

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker