Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Slik blir VinterTrollnatt 2022

Velkommen til nye vintereventyr i eventyrriket Hunderfossen.

NYHET 2022! Fra fredag 11. februar til og med lørdag 5. mars har vi gleden av å ønske velkommen til VinterTrollnatt. En utendørs teaterforestilling på tre ulike scener for hele familien – et musikalsk eventyrteater som spilles på tre scener i parken.

Tre ulike scener 

VinterTrollnatt-Hunderfossen-trollskogen-Hafjell

I Trollskogen vil dere bli med inn til trollet Galder og Heksa. Her vil det bli masse energi og høy stemning med både Heksefest og Galderrock.  

Vinter-trollnatt-hunderfossen

Foran Eventyrslottet vil du bli fortryllet av Snøprinsessens vakre sang og begeistres av den kraftfulle duetten med selveste Kong Vinter.  

VinterTrollnatt-hunderfossen-hafjell
Klokka 19:10 ringer den store klokka på Kongsgården. Da samles alle der til sine anviste plasser for å følge prinsessen med humor og dramatikk i forestillingen «Kvitebjørn og Gullkransen». Kvelden avsluttes ca 19.45. 

Opplev de spektakulære snø- og isbyggene 

Hunderfossen-Iskatedral-2022

Vårt hovedtrekkplaster i Vinterparken har alltid vært Iskatedralen, Isbaren og Snøhotellet. Mer enn 10.000 kbm snø og nær 20 tonn is har gått med i byggingen. Årets iskunstner er Elisabeth Kristensen, som har formgitt vår nydelige iskatedral, 6 meter høy, og med iskunst inspirert av bunadssøljer fra Vågå. I år skal det vies flere brudepar i de eventyrlige omgivelsene.  

Isbar-Hunderfossen-Hafjell

Ute av iskatedralen vil det bli et stopp i Kong Valemons Isbar. Her vil det være mulig å kjøpe isdrinker for store og små, servert i solide glass av ekte is. 

Etter ett års koronapause er Snøhotellet tilbake. I år er det ett gedigent værelse, med inntil seks sengeplasser. Her sover man lunt og godt i ekstremposer fra Bergans, på reinsdyrfeller og gode madrasser. Og på morgenen venter frokost og varm dusj på Hunderfossen Hotell. Temaet i årets snøhotell er hentet fra dragenes verden, vi garanterer at du aldri har sett maken til seng. Det er fortsatt noen netter tilgjengelig for booking.  

Praktisk info 

Alt vil foregå utendørs, så kle deg godt! Parkering kr 39,- kan betales på automat før avreise, eller på www.easypay.profectum.no Det vil være mulig å kjøpe noe varmt å drikke i scenekiosken ved Kongsgården i forkant av hovedforestillingen. Pga. gjeldende covid-restriksjoner i desember og januar, er ikke attaksjoner åpne i 2022. Last gjerne ned Hunderfossen-appen før dere kommer.

Og til slutt, ikke glem sitteunderlag!  

Gå tilbake til nyhetsoversikt

VinterTrollnatt

Forhåndskjøp billetter nå. Begrenset antall!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!