Se åpningstider
torsdag 20. januar

Vinterparken åpner: 4. feb 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Del et vinterhjerte – vinn billetter

Vinteren i Hunderfossen er en magisk tid. Eventyrparken får vinterdrakten på og vi gjør oss klare til å åpne Vinterparken. I denne kalde årstiden er det viktig å holde hjertet varmt, og dele fine opplevelser med de man er glad i.

Her på Hunderfossen er vi over middels glad i vinteren og ønsker å dele noen ideer til vinteraktiviteter man kan gjøre hjemme. Sammen med iskunstner Eisabeth Kristensen deler vi tips til hvordan dere kan lage deres egen is- og snøkunst. En hyggelig vinteraktivitet for hele familien.

Vi utfordrer alle dere hjemme til å lage deres eget vinterhjerte, og belønner en heldig vinner med 2 billetter til Hunderfossen Vinterpark.

Del ditt vinterhjerte – vinn billetter til Hunderfossen Vinterpark.

  1. Lag et vinterhjerte i snø eller is  (se video under for tips) Vær kreativ og lag din egen vri.
  2. Ta et bilde av vinterhjertet
  3. Del det på Instagram med #hunderfossen
  4. Tagg @Hunderfossen_Eventyrpark slik at vi ser dit bidrag.
  5. Vinneren kåres 8. februar 2021

Del ditt vinterhjerte og send utfordringen videre til venner og familie. Hvor mange vinterhjerter klarer vi å lage sammen?

Hunderfossen Vinterpark

Opplev et vintereventyr. Begrenset antall billetter!

Slik lager du ditt eget vinterhjerte av snø

Lag et vinterhjerte av snø

Dette trenger du:

  • Pepperkakeform
  • Hyssing
  • En pinne
  • Kram snø

Slik går du frem:
Plasser pepperkakeformen på en flat overflate. Fyll formen med kram snø. Knekk av en bit av pinnen og knytt i enden av hyssingen. Plasser pinnen i formen og trykk den godt ned. Fyll på med mer snø og press det godt sammen. Vent noen minutter til snøen har satt seg og ta snøhjertet forsiktig ut av formen. Finn en fin og kald plass å henge hjertet.

Mangler du snø?

Lag et hjerte i is! Bruk en hjerteform med bunn. Dere kan også bruke en pepperkakeform og dekke bunnen med aluminiumsfolie. Fyll formen med vann og sett den ute over natten (eller i fryseren). Husk å plassere en tråd i formen om du ønsker å henge det opp.  (Tips: Bind noen knuter på tråden så fryser den bedre fast i isen.)

Hunderfossen
Hunderfossen

Konkurransevilkår

Du deltar i konkurransen ved å dele et bilde med #Hunderfossen og tagge @hunderfossen_eventyrpark på Instagram. Bildet må inneholde et hjerte, enten i snø eller is, og være delt mellom etter 22. januar og 5. februar. Man må ha åpen profil for å kunne delta. Vår jury velger ut sitt favorittbilde som vinner av konkurransen. Bruk kreativiteten og lag din egen versjon av vinterhjertet. Vinnerbildet blir valgt 8. februar og vil bli delt i våre kanaler. Vinneren kontaktes via Instagram. Premien er 2 billetter til Hunderfossen Vinterpark. Premien inkluderer ikke overnatting eller reise.
Denne kampanjen er på ingen måte er sponset, godkjent, administrert av eller tilknyttet Instagram.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Billettslipp sommer: 23. mars