Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

NYHET: VinterTrollnatt

Hunderfossen åpner portene for utendørs eventyrteater i vakre omgivelser. I 2022 presenterer vi en vinterversjon av vårt populære underholdningskonsept «Trollnatt», som alternativ til Vinterparken. Ta med familien på en kveld med eventyrlig underholdning og vakker iskunst. Bli med på Heksefest i Trollskogen, hør Prinsessens sang i Slottshagen, og lev dere inn i dramaet når Kvitebjørn møter Prinsessen på Kongsgården. Velkommen til VinterTrollnatt!

VinterTrollnatt 2022

Billetter må forhåndskjøpes på nett. Begrenset antall!

Program VinterTrollnatt

Portene åpner for innslipp kl. 18:00. Forestilling ved 3 scener fra 18:00-19:45. For å oppleve rekke alle 3 forestillinger er det viktig at dere møter presis.

18:00 -19:10 Trollskogen, Slottshagen, snøbygningene

Trollskogen
I Trollskogen møter dere Heksa som avslører noe av sin plan om hvordan hun skal overta Kongsgården. Trollet Galder, gjør i god tro, Heksa en tjeneste, men denne tjenesten kan få alvorlige følger for hele Kongeriket.
Oppmøte til forestilling 18:05, 18:25, 18:45

Slottshagen
I hagen foran Eventyrslottet møter dere Prinsessa og Kong Vinter. Prinsessa har sett Gullkransen i drømmen og vil dra avsted for å finne den. Kong Vinter er skeptisk og han prøver å fraråde henne til å reise ut på leting. Prinsessa er fast bestemt, hun reiser avsted. Med Kong Vinters ord; «Husk det er VinterTrollnatt så ta deg i vare.» forsvinner hun ut i Trollnatten på leting etter Gullkransen.
Oppmøte til forestilling 18:05, 18:25, 18:45

Møt snøtroll i snøbygningene
Mellom forestillingene kan dere besøke de vakre snøbygningene. Opplev den sakrale stemningen i Iskatedralen, nyt noe varmt å drikke i Kong Valemons Isbar og ta en tur inn i dragens snøhule.
Snøbygningene er åpne fra 18:00 til hovedsforestillingen starter på Kongsgården kl. 19:10

19:10 Kongsgården
På Kongsgården møtes alle til kveldens hovedforestilling. I eventyret «Kvitebjørn og Gullkransen» møter dere Prinsessen, Heksa, Kong Vinter og Kvitebjørn i en morsom forestilling som vil begeistre både store og små. En musikalsk og spennende reise med vakker sang, trolsk dramatikk, hylende hekselatter.

Forestillingen varer ca. 25 min og kvelden avsluttes på Kongsgården kl 19:45.
Mulig å kjøpe varm drikke ved scenen før forestillingen starter. 

Alt foregår utendørs, så husk sitteunderlag og varme klær!

NB! Hunder har dessverre ikke adgang til VinterTrollnatt

3 scener, 3 forestillinger og vakker iskunst

Slottshagen "Duett med Snøprinsessen og Kong Vinter"
Trollskogen "Galderrock og Heksefest"
Kongsgården "Kvitebjørn og Gullkransen"
Hunderfossen Iskatedral
Hunderfossen Snøhotell
Kong Valemons Isbar

Kun forhåndskjøp av billetter! Begrenset antall

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!