Vinterens mest eventyrlige kurs og møter

Legg vinterens møter, kurs eller konferanse til Hunderfossen, og fyll programet med eventyr og vinteraktiviteter.

Ta med bedriften på et virkelig vintereventyr. På Hunderfossen legger vi til rette for eventyrlig teambuilding og unike opplevelser sammen med gode kollegaer. Vi skreddersyr ditt arrangement slik at det passer din bedrift. Les mer om kurs og konferanse på Hunderfossen

Eventyrlige vinteraktiviteter

På vinteren er Hunderfossen et eldorado av eventyrlige aktiviteter, både ute i snøen og inne under tak. Fra iskatedral og isbar til alpinski og langrenn. Her kan dere kjøre bob, besøke Norsk kjøretøyhistorisk museum og prøvekjøre «verdens beste attraksjon»

Reodor Felgens Hyperakselerator ble november 2021 tildelt THEA Award for beste attraksjon (Bransjens Oscar).

Populære vinteraktiviteter for bedrifter:

Den gode matopplevelsen

I Gudbrandsdalen er det lange mattradisjoner med rause og mettende porsjoner. Vårt kjøkken bruker lokale råvarer og har fokus på sunn og god mat. I tradisjonsrike lokaler med miljø og sjel fra Gudbrandsdalen, finner dere roen blant antikviteter og knitrende peisved. Her kan dere nyte godt selskap og et bedre måltid.

Trollsalen – En av Norges mest spesielle restauranter
Innerst i Ivo Caprinos Eventyrgrotte under Hunderfossentrollet ligger en av Norges mest spesielle restauranter. Trollsalen er skapt av Ivo Caprino og Anders Huuse som Hunderfossens hyllest til Lillehammer-OL i 1994. Her kommer ordet eventyrstemning virkelig til sin rett!

Menyen i Trollsalen er komponert av råvarer hentet fra norske elver, skoger og vidder av vår fremragende kjøkkensjef – som er opptatt av å ta vare på de gamle, gode mattradisjoner kombinert med å være nytenkende og kreativ.

Kong Valemons Isbar

Opplevelser for bedrifter
Ta en drink i Kong Valemons Isbar. Her serveres drinker i isglass både med og uten alkohol, eller varm gløgg.

Afternoon Tea hos Lysaker Gjestgiveri 

Afternoon Tea Lillehammer
Lysaker Gjestgiveri ligger idyllisk til ved Norsk Vegmuseum. Her kan dere holde festmiddag, kurs eller møter. Ta med kollegaer på en uforglemmelig ettermiddag med Afternoon Tea hos Lysaker Gjestgiveri. Afternoon tea er en sjarmerende Britisk tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Vi serverer vår egen versjon av denne Britiske tradisjonene, med bobler i glasset.

Unik overnatting

Kurs og konferanse på Hunderfossen Hotell & Resort
Hunderfossen Hotell & Resort ligger i hjertet av eventyrlige opplevelser på Hunderfossen. Her finnes 40 komfortable hotellrom og 30 helårshytter/leiligheter. I februar/mars kan dere også oppleve vinternatten på en av Norges mest unike overnattingssteder – Hunderfossen Snøhotell.

Skandinavias sydligste snøhotell

I februar/mars kan dere oppleve vinternatten på en av Norges mest unike overnattinger – Hunderfossen Snøhotell. Her sover dere komfortabelt på reinskinn i senger av snø. Les mer om Hunderfossen Snøhotell.

Slik kommer dere til Hunderfossen
Vi ligger strategisk plassert mellom Trondheim i nord og Oslo i sør, med gratis parkering under hele oppholdet for buss eller bil. I tillegg  har vi vår egen togstasjon på Dovrebanen kun 250 m fra hotellet; Hunderfossen Stasjon.

Vi skreddersyr ditt event
Ta gjerne kontakt med oss for en prat eller visning, ingen arrangement er like.
Tlf: 61 27 40 00 eller på hotell@hunderfossen.no

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Be om tilbud

Vær tidlig ute med å planlegge ditt arrangement.
Ta kontakt på +47 61274071 og be om tilbud nå.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her