Trygg Vinterpark

Det skal være trygt å være gjest i Hunderfossen Vinterpark! Vi har i løpet av sommer- og høstsesongen fått god erfaring i hvordan vi kan gjøre parkopplevelsen trygg og god for våre gjester og ansatte. Frem mot åpning av Vinterparken, 5. februar, vil vi tilpasse våre smittevernrutiner og tiltak i parken for å gjennomføre vintersesongen på tryggest mulig måte. Selv med kraftig begrensing av antall gjester pr kveld, er vi helt avhengige av at dere som besøker oss følger rutiner og retningslinjer som er satt for gjestene. Husk god håndhygiene, følg skilting og retningslinjer i parken, og viktigst av alt er å holde god avstand til andre familier.

Viktig å huske på når dere skal besøke Vinterparken:
1. Vær frisk: Hvis dere blir syk, opplever symptomer eller har mistanke om smitte, ber vi dere vennligst om å holde dere hjemme.
2. Hold avstand: Vi har stor plass, og med begrenset antall gjester pr kveld. skal det være godt mulig å holde god avstand til andre familier. Husk å alltid holde min. 1 meter til andre familier.
3. Begrenset antall billetter: Det vil være, derfor anbefaler vi å forhåndskjøpe billetter i god tid før besøket.

Hunderfossen

Oversikt over de viktigste tiltakene:

Antall gjester

Det kommer i vinter til å bli reguleringer på hvor mange gjester vi slipper inn i Hunderfossen Vinterpark. Vi har god innslippskontroll ved hovedporten og det er store utendørs arealer i parken. I tillegg er alle aktiviteter KUN utendørs i år. For å følge gjeldende retningslinjer vil det være stor begrensing i antall billetter pr. kveld. Antall og opplevelsestilbud kan endres ved nye smittevernregler.

NB! For å ivareta smittevernskravene, vil vi begrense antall gjester per dag. Det vil  kun bli salg av billetter «låst» på dato. Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i vår app. Det er SVÆRT BEGRENSET antall billetter i år, og vi anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli utsolgt).

*Unntak for billetter til alderspensjonister, handicappede og gjester med ledsager. Disse kjøpes i billettsalget ved ankomst.

Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) ber vi deg vennligst om å ikke besøke Hunderfossen Vinterpark. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du venter med å besøke oss til pandemien er over.

For å sikre godt smittevern i Vinterparken vil det kun være utendørs aktiviteter åpne. Innendørs aktiviteter vil være stengt. Med svært begrenset antall billetter pr. kveld, blir det god plass, og lite kø ved aktivitetene. Se vår attraksjonsoversikt over tilbudet i Vinterparken. Vi holder oss oppdatert på gjeldende retningslinjer og tilpasser aktiviteter på best mulig måte.

Hjelmer til mini-snøscooter: Det blir påbudt med balaklava under hjelmen nå man kjører snøscooter. Kan medbringes eller kjøpes hos Kaffehuset eller Kramboden for 20,-

På grunn av gjeldende retningslinjer fra regjeringen må vi gjøre relativt store endringer i underholdningsprogrammet i årets Vinterpark. Teaterforestilling på Kongsgården vil ikke være mulig å gjennomføre, men det vil være tilpasset musikalsk underholdning i Slottshagen foran Eventyrslottet. Hver kveld avsluttes med musikalsk fyrverkerishow – varighet ca. 3 minutter. Vi anmoder om at man holder minst 1 meters avstand til andre familier ved underholdningsinnslagene og fyrverkeriet. Vi holder oss oppdatert på gjeldende retningslinjer og tilpasser programmet på best mulig måte.

For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere har minst 1 meter avstand til andre familier. Våre ansatte er drillet i å varsle når gjester står for tett, men den enkelte gjest har også ansvar for å holde avstand til andre. Foreldre/foresatte må ta ansvar for at deres egne barn overholder minsteavstanden. Avstandsmarkeringer utendørs i mørket på vinterstid er vanskelig å få til.

Et tilpasset butikk- og serveringsutvalg vil være åpne i Vinterparken. Vi ber om at kun en person i familien står i kø her. Vi anbefaler ikke kontanter – bruk i stedet kontaktløs betaling med kort.

Vinterstid utendørs er det svært begrenset smittespredning, og under gjeldende smittevernregime er utendørs aktiviteter tillat. Innendørs er det informasjonsskilt som forteller nærmere om hvilke smitteverntiltak vi gjør og hva vi forventer av deg som er gjest. På innendørs kontaktflater i hele parken gjør vi ekstra renhold.

Ta kontakt på troll@hunderfossen.no

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her