Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Trygg Park

Det skal være trygt å være gjest i Hunderfossen Eventyrpark! Derfor har vi gjort store tiltak for å sikre en god og trygg parkopplevelse. 

I 2020 ble det sammen med de 5 største familieparkene i Norge, utarbeidet ekstraordinære smittevernrutiner, slik at årets sommerferie kan bli mest mulig normal under covid-19 pandemien. Mange av disse tiltakene vil bli videreført fremover for at alle besøkende i Hunderfossen skal få en god og trygg parkopplevelse.

Husk god håndhygiene, følg skilting og retningslinjer i parken, og viktigst av alt er å holde god avstand til andre familier.

Vi håper dere har forståelse for tiltakene vi har iverksatt for at dere skal få en trygg parkdag, og ber om tålmodighet for det som går saktere enn normalt.

Trygg Park - Se video

Her er en oversikt over de viktigste tiltakene:

Oppdatert 24. sept. 2021
Åpningstider

Vi følger våre allerede planlagte åpningstider med første åpningsdag 22.05.2021.

På de mest besøkte dagene i juli innfører vi en bonustime fra kl 18.00 til 19.00, hvor enkelte attraksjoner i søndre del av parken er åpne, samt at 3 spisesteder holder åpent for middag.

Kom gjerne etter kl. 12 i fellesferien; da er det mindre kø ved inngangsportene.

Det kommer også denne sommeren og høsten til å bli reguleringer på hvor mange gjester vi slipper inn i Hunderfossen Eventyrpark. Vi har god innslippskontroll ved hovedporten. Det er store utendørs publikumsarealer i parken, og vi har over 7000 kvm med aktiviteter under tak. Antall gjester som slipper inn hver dag vil settes ut fra en forsvarlig grense, som er redusert ut fra maksimal kapasitet i parken. Maksimaltallet vil være ytterligere redusert i starten, slik at vi erfarer driften før vi øker antallet gradvis. Vi har gjort nøye beregninger på kapasitet på de enkelte områder i parken, men minner samtidig om at det er gjestene som har ansvar for å holde forsvarlig avstand til hverandre

Begrense antall gjester per dag. Det vil fra nå av kun bli salg av billetter «låst» på dato. Billetter må kjøpes digitalt*, på www.hunderfossen.no eller i vår app. Vi anbefaler at du kjøper billetter i god tid før besøket, så er du sikret adgang (kan bli fullsolgt på de største dagene). For å holde kunne holde oversikt over forventet besøk.

*Unntak for billetter til alderspensjonister, handicappede og gjester med ledsager. Disse kjøpes i billettsalget ved ankomst.

Har du ledsagerbevis med bilde utstedt fra kommunen viser du dette i billettluken eller i gjesteservice og mottar en gratis ledsagerbillett. Så lenge resten av følget har ordinære billetter bestilt på nett kommer ledsageren inn uansett selv om det står at parken er fullbooket.

Når kalenderen for billettkjøp viser rødt er parken fullbooket, og det er ingen venteliste på billetter fordi billetter ikke kan endres mindre enn 7 dager før ankomst.

Trykk her for å lese våre kjøpsvilkår for billetter og feriepakker.

Dere som allerede har kjøpt sesongkort, kan benytte dette som vanlig. Men har dere mulighet, vil vi anbefale besøk utenom fellesferien, for å unngå folkeansamlinger. Følg  gjerne med på fargekodene i vår kalender for å se hvilke dager det vil være mindre besøkende i parken. På grønne dager vil det være mindre folk i parken, mens røde dager er fullbooket.  Se vår kalender her. 

Les mer om sesongkort her

For å unngå unødvendig fysisk kontakt, og for at din familie skal få mest mulig ut av dagen på Hunderfossen, ber vi deg om å laste ned Hunderfossen-appen (i appstore og google play) før parkbesøket. I Hunderfossen-appen er det parkkart, informasjon om parkens tilbud og aktiviteter. Billetten til parken lagres i appen for bruk i inngangsporten. Parkeringsbillett og selvbetjente gassgriller betales via denne.

 

Alle som skal besøke Hunderfossen Eventyrpark får håndsprit på hendene her før de går inn i parken. Ved alle spisesteder er det håndvaskmuligheter. I tillegg finner du hånddesinfeksjon eller håndvask ved de fleste attraksjoner og butikker rundt om i parken. Vi anbefaler også at du tar med en liten flaske med egen hånddesinfeksjon til din familie.

Har du symptomer på Covid-19, (hoste/influensa/forkjølelse/luftveisproblemer/feber mm.) skal du IKKE besøke Hunderfossen Eventyrpark. Er du i risikogruppen (kroniske sykdommer, høy alder mm.), anbefaler vi at du velger dager utenom høysesong som er rolige.

Ved hver attraksjon i parken er det et informasjonsskilt som forteller nærmere om hvilke smitteverntiltak vi gjør og hva vi forventer av deg som er gjest. Over hele parken gjør vi ekstra renhold. Blant annet desinfiseres sikkerhetsbøyler, ratt, håndtak, og seter etter faste intervaller. WC’er og stellerom rengjøres hyppigere enn før. Det er likevel viktig at du og din familie vasker hender ofte.

For å unngå smitte fra andre ber vi om at du holder din egen familie samlet, og at dere respekterer andre familier som ønsker å holde avstand. Vi har mange attraksjoner i Hunderfossen som er tilpasset akkurat en familiegruppe.

I flere vente/kø-soner har vi markert familieringer på bakken, for å hjelpe de som ønsker å holde avstand til andre. Forsøk å holde familien samlet innenfor ringen når dere er i ventesonen.

For å unngå unødvendig kontakt med de ansatte, vil vi på noen steder be om at foreldrene hjelper sine egne barn. For eksempel kan foreldrene følge barna rundt på Volvo Lastebilbane, og foreldrene kan løfte inn og ut barna fra Den lille bilbanen.

Vi har innført avstandsmarkeringer der det vanligvis blir kø. Vi har markert «familieringer/gjesteringer» på bakken, der hver gjest/familie rykker frem når neste ring blir ledig. Vi ber alle gjester respektere denne avstanden, og foreldrene må ta ansvar for at deres egne barn overholder minsteavstanden.

De fleste av våre 60 aktiviteter og attraksjoner er i ordinær drift, men vi har satt enkelte begrensninger for å unngå nærkontakt, og få tid til renhold. Restriksjonene begrenser kapasiteten, derfor har vi også redusert antall gjester som slipper inn i parken. Bruk av ubetjente lekeapparater i parken vil fortsatt rengjøres ekstra ofte.

Parkens spisesteder, kiosker og butikker vil være åpne. La kun en person i familien stå i kø for å bestille mat. Vi anbefaler ikke kontanter – bruk i stedet kontaktløs betaling med kort (tæpping). Det er lov å ta med egen mat inn i parken. Vi har store grøntarealer, og tilbyr også gassgriller til våre gjester (kr. 1,- pr minutt, betales i Hunderfossen-appen)

Det vil være eventyrteater på Kongsgården fra 22. mai. Flere forestillinger hver dag, slik at flest mulig skal kunne se forestillingen.

 

Kontakt Gjesteservice på 61 27 55 30, eller troll@hunderfossen.no

Vi håper dere setter pris på tiltakene vi har iverksatt for at dere skal få en trygg parkdag, og ber om forståelse og tålmodighet for det som går saktere enn normalt.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!