Velkommen inn i eventyret

Trollsalen Restaurant

En av Norges mest spesielle restauranter

Hunderfossen-trollet er verdens mest kjente troll. Sagnet forteller at trollet ble forstenet av sola en tidlig vårmorgen. Trollet satt i sine egne tanker, plutselig så rant sola, og derfor ble han sittende.
Under det store Hunderfossen-trollet finner du en av Norges mest spesielle restauranter. Her kommer ordet eventyrstemning virkelig til sin rett! Velkommen til en ev eventyrlig matopplevelse i Trollsalen Restaurant. Se sommermeny

Til bords med trollene

Seks digre troll holder taket i Trollsalen oppe. Langs veggene er en rekke makeløse eventyrscener fra Asbjørnsen og Moes verden. Med fyr i peisen og kaffe fra kobberkjeler er vi sikre på at du ikke har opplevd maken.

Booking

Selskap, bryllup og event

Trollsalen er åpen alle dager i sommer- og høstsesongen. Restauranten kan også bookes til arrangementer for grupper og bedrifter hele året.

Selskaper

Selskap og event - hele året

Trollsalen er flittig brukt til private sammenkomster. Fra bryllupsmiddager og konfirmasjoner, til store forretningsmiddager og event- med eller uten underholdning. Et selskap her kan kombineres med et besøk i en eller flere av Hunderfossen spektakulære attraksjoner.

Les mer om vårt tilbud for bedrifter

Ta kontakt med Hunderfossen Hotel & Resort for avtale:
Mail: hotell@hunderfossen.no
Tel.: +47 61 27 40 00