Tips til å holde kurs og konferanse

I en tid hvor virtuelle møter er normen, utgjør kurs og konferanser en unik arena for læring og relasjonsbygging. Hunderfossen har tygge og gode rammer for å gjøre ditt event til en vellykket og eventyrlig opplevelse.

Her er noen tips for å holde kurs og konferanse:

1. Lag en god plan

Faglig innhold + aktiviteter og relasjonsbygging. Planlegging kan ikke undervurderes. Ha et klart mål med samlingen og hva dere ønsker å oppnå. For noen kan hensikten være å samle mennesker og skape relasjoner. I tillegg til faglig innhold, anbefaler vi derfor aktiviteter eller underholdning for å bryte opp dagen. Det kan for eksempel være en guidet tur gjennom Eventyrparken, klatring, Gokart, eller andre eventyrlige opplevelser. Hunderfossen byr på masse aktiviteter som kan være med på å sprite ditt program. Både for lengre konferanser eller kortere møter. Gjennom aktiviteter og delte opplevelser er det lettere å skape gode relasjoner. Vær realistisk i planleggingen og finn en god balanse mellom faglig innhold, aktiviteter og relasjonsbygging.

2. Velg riktig møtelokale


Velg et lokale som passer til hvor mange dere er. Vi kan hjelpe deg med valg av romtype og møteromsoppsett. Tenk igjennom om dere vil sitte som i et klasserom med skrivebord, om dere vil sitte i ring eller hva som passer best for ditt kurs eller møte. Hunderfossen Hotell har flere trivelige lokaler med alle fasiliteter du trenger, samt lokaler for mingling og gruppearbeid. Om dere er 5 eller 100 personer har vi lokaler som vil passe til deres formål.

Reserver gjerne møterom i god tid.

3. Planlegg nok pauser


Ikke undervurder minglig. Sett av god tid til at folk får pauser og husk å ta høyde for dette i planleggingen. Gode pauser er viktig både for det sosiale, men også for at folk skal klare å holde fokus gjennom møter og presentasjoner. En pause kan ofte ta lenger tid enn man tenker, så sett av god nok tid til pausene.

4. Ikke glem kaffe og te!

Uten kaffe kan det fort bli dårlig stemning. Spesielt om man må vente flere timer på neste kaffepause. Hos oss slipper dere å vente på kaffepausen i flere timer. Her finnes nytraktet kaffe, te og vann tilgjengelig hele tiden.

5. Ha kontroll på lyd, bilde og video

For å gjennomføre et vellykket møte eller kurs er det viktig at teknikken fungerer. Vi hjelper deg og får pc, mac, bilde, lyd og video til å fungere. Si gjerne fra på forhånd om dere har spesielle behov.

6. Sørg for at folk har det bra

Et godt vertskap er viktig. Mye er gjort med en god plan, men det er også viktig å følge planen og holde tiden. For at folk skal ha det bra er det viktig med gode pauser, sosialt samvær og påfyll av god mat og drikke. For å få mest mulig ut av konferansen bør du være til stede også mentalt. Prøv å bruke så lite tid som mulig på jobbting, som å svare på e-post eller meldinger på Teams.

7. En god lunsj/middag er viktig

De fleste setter pris på god mat for å holde energien oppe gjennom dagen. En god lunsj er avgjørende for at alle skal ha det bra på møter eller kurs. For lengre kurs og konferanser er middagen en viktig del av opplevelsen, også for å skape relasjoner mellom deltagere. Vi kan tilby gode, sunne mellommåltid i pauser, deilig lunsj og en god middag her på Hunderfossen. Her finner dere den rolige atmosfæren som legger til rette for godt sosialt samvær.

8. Sett av nok tid

Sett av god nok tid til møter, aktiviteter, pauser og måltid. Vi tilbyr pakker for korte møter på dag- eller kveldstid, og lengre opphold med overnatting. Med en tydelig plan vil det være lettere å avgjøre hvor langt oppholdet burde vare. Fra våre basispakker kan dere tilpasse og legge til aktiviteter, måltider og underholdning.


Vi skreddersyr ditt event!
Ta kontakt for visning eller en prat – ingen arrangement er like.

Tlf: 61 27 40 00 eller på hotell@hunderfossen.no

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Planlegger du kurs?

Les mer og kurs og konferanse på Hunderfossen her. Ta kontakt for visning eller en prat. Vi skreddersyr ditt event.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her