Underholdning i Eventyrparken sommer 2020

I sommer kan du oppleve to forskjellige eventyrlige forestillinger på Kongsgården og et ellevilt vitenshow hos Energisenteret.

Eventyrteater på Kongsgården

Vi har denne sommeren utvidet underholdningstilbudet på dagtid, økt antall forestillinger hver dag, og i tillegg vil du kunne oppleve noen av sangene fra fjorårets Trollnatt forestilling.

«Veslefrikk med fela» 20. juni  til 3. juli + 3. august til 6. september

Fra 20. juni til 3. juli og 3. august til 6. september kan du oppleve «Veslefrikk med fela», en forestilling med sang, dans og underholdning for hele familien. Forestillingen har 4 profesjonelle skuespillere og spilles kl. 13:00 hver dag. På utvalgte dager spilles den også kl. 15:00.

Her møter du blant annet lensmannen, feieren, Veslefrikk og flere morsomme eventyrkarakterer.

«Prinsessen som ingen kunne målbinde» 4. juli til 2. august

Fra 04. juli til 02. august kan du oppleve «Prinsessen som ingen kunne målbinde» med flotte sang og dansenummer. I denne forestillingen medvirker det 4 profesjonelle skuespillere hver dag, pluss to dansere.

«Prinsessen som ingen kunne målbinde» kan du se hver dag kl. 13.00, 14.00 og 15.00. På utvalgte dager vil det også være en bonusforestilling kl. 16! I denne forestillingen vil det dukke opp prinsesser, hulder, hekser, troll, og hvem vet.. Kanskje dukker Askeladden opp også?

I denne forestillingen dukker også noen av de kjente og kjære karakterene du normalt ville opplevd på Trollnatt, og får oppleve noen av sangene fra fjorårets Trollnatt forestilling.

I «Prinsessen som ingen kunne målbinde» byr heksa opp til «Heksefest«, og du får oppleve de populære nummerene fra Trollnatt «Galderrock» og «Prinsessens sang«.

Vi minner også om at på grunn av korona situasjonen vil det kun være plass til maks 200 personer om gangen i amfiet. Vi ber dere også sitte på annenhver seterad, og minst to meter mellom din familie og andres.

Velkommen til eventyrteater på Kongsgården!

Jakten på det mystiske elektronet

14-27. juli kl. 13.00 og 16.00 i Energisenteret

Foto: Elina Melteig

Følg Mari og Veronica i «Jakten på det mystiske elektronet». I dette elleville vitenshowet må de løse en rekke spennende utfordringer for å finne det mystiske elektronet. Bli med i den heseblesende jakten og se dem sprenge hydrogenballong, detonere ustabile kjemikalier og lage skyer!

Energisenteret ligger innerst i Eventyrparken. Inngang er inkludert i billett til Eventyrparken.

 

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Begrenset antall billetter

Underholdning er inkludert i inngangsbillett til Hunderfossen Eventyrpark. Forhåndskjøp billetter nå. (Kan bli utsolgt)

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall