Sommernyheter 2024

I sommer fyller Hunderfossen Eventyrpark 40 år og det skal selvfølgelig feires! Se hvilke nyheter du kan oppleve i parken i sommer.

Kongsgården: Jubileumsfesten

Karsten Fullu og Mina Juni Stenebråten har for Hunderfossen Eventyrpark skrevet et splitter nytt eventyr som du kan oppleve på Kongsgården i sommer! Her vil du se at Kongen på Hunderfossen planlegger en storslagen jubileumsfeiring. Men den onde Heksa er misfornøyd med å ikke være invitert. Hun planlegger derfor å ødelegge festen, og overta hele Kongeriket! Vi gleder oss til å se hvordan dette skal gå.

Musikk, vennskap, pannekake og en drikk som gjør alle til padder – denne festen har alt!

 

Energisenteret: Jakten på den gode energi

I Energisenteret kan du i sommer oppdage et nyrenovert senter som tar jakten på den gode energi til nye høyder. Senteret er renovert for 12 millioner kroner og fremstår som enda mer interaktivt og engasjerende enn tidligere! Her kan besøkende gjennom lek, lære om den verdifulle, fornybare energien og kraften i sol, vann og vind.

Kjenn kraften på kroppen, bokstavelig talt!

Les mer her

energisenteret

Barnas Gård: Vitenforestilling

Kan kyr kaste opp? Er det kyllinger i alle kalkunegg? Hvor godt hører en kanin? Kan høns prompe? Det er så mange spørsmål, og ved hjelp av morsomme eksperimenter på scenen og god hjelp fra publikum, så finner vi svarene!

Lær noe nytt om dyrene på gården!

Klatreparken: Ny løype for småtroll

Opplev bruset fra raftingen rett under føttene! Ny og spennende løype hvor dere må forsere eventyrlige hindre. Løypa heter «Største Bukkene Bruse» er 86 m, med 11 hindre og foregår i 1 – 3 m høyde over bakken. Alle får opplæring, klatresele og hjelm.

Barnas Gård: Bli med på morgenfôring!

Nytt på gården i sommer er at vi åpner dørene kl 09.00, og da inviterer vi alle gjester med på å fôre dyrene! Dyrene her på gården får deilig frukt og grønnsaker hver dag, og det er veldig morsomt å se dem kaste seg over godsakene. Du trenger ikke ekstra billett til morgenfôringen.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Få med deg jubileet

Finn ledige billetter og bestill. Det lønner seg å være tidlig ute!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her