Sommernyheter 2023

Gled deg til sommeren 2023, da du kan oppleve verdensnyheten Musikkfabrikken i Hunderfossen Eventyrpark! Musikkfabrikken er en 4D-film for hele familien med musikk i fokus. Her vil du oppleve den fantastiske musikken i mange dimensjoner. Etter filmen kan du selv prøve å utforske musikk, farger og effekter i «dirigentrommet». Dette fins det ikke maken til noe sted i verden!

Musikkfabrikken i Hunderfossen

Eventyrlig underholdning!

Sommeren 2023 vil du oppleve nye eventyr på Kongsgården. Vi presenterer vi to ulike forestillinger på Kongsgården: «Askeladden som stjal sølvendene til trollet» som spilles i mai, juni og august, og «Veslefrikk med fela» som spilles i juli. Forestillingene varer i ca 30 minutter, med sang, musikk og humor som passer for hele familien.

På hverdager før skoleferien kan du se «Eventyr om folk og dyr», som spilles i Trollskogen (mellom inngangen og Musikkfabrikken). Her møter vi Peter Christen Asbjørnsen på vandring oppover Gudbrandsdalen for å møte sin gode venn – Jørgen Moe. Med hjelp av lure rever og egen fantasi så tjuvstarter Asbjørnsen på eventyret.

 

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her