Teknisk avdeling 

Teknisk avdeling 

Våre vedlikeholdsassistenter bistår vår tekniske avdelingLiker du praktisk arbeid, tekniske utfordringer og å jobbe utendørs? Da kan teknisk avdeling være noe for deg. 

Arbeidsoppgaver:
Arbeidsoppgavene består i å delta i parkenes tekniske vedlikehold. Du skifter batteri på våre fjernstyrte båter og biler hver morgen og i løpet av dagen. Du kan også bidra som pauseavløser i noen av våre attraksjoner ved behov. På kveldsskiftet har du noen ordensoppgaver og du har låseansvaret i hele parken. 

Arbeidstid:
Arbeidstiden vil hovedsakelig være mellom kl. 07.00 og 15.00 og 14.00 til ca 22.00. 

Formelle krav: 

  • Bør være fylt 18 år 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Gode samarbeidsevner 
  • Nøyaktig og punktlig 
  • Teknisk -og vedlikeholdserfaring eller interesse 

Opplæring:
Alle som får jobb skal igjennom et opplæringsprogram slik at de blir trygge på sine oppgaver. Opplæringen vil variere fra avdeling til avdeling, men felles for alle nye sesongmedarbeidere er nettbasert serviceskole og stedsopplæring i parken. Opplæringen vil i hovedsak foregå fra april-juni. Det forventes at du stiller opp på opplæringene og at du holder av disse datoene så fort du får informasjon om dette.  

Send søknad i dag:

Søknadsfrist for sommersesongen 2022 er 31. januar.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sikre deg plass, kjøp billetter nå!