Energisenteret

Om Energisenteret:

Energisenteret innerst i parken er et opplevelsessenter for vannkraft og andre fornybare energikilder. Senteret er en av de største innendørs attraksjonene i parken, og har en spennende lek og lær utstilling på hele 1800m2. Lek med været, Blindebukk, Vannfallet, VRsmart og Van de graaf generatoren er de største publikumsmagnetene, i tillegg kommer mange andre store og små attraksjoner. Energisenteret har også en butikk der det selges radiostyrte biler og spennende energileker og eksperimentsett. Det er også mulig for gjester å låne radiostyrte biler gratis som testkjøres på en bane utenfor senteret.

Energisenteret har 16 sommeransatte.

Arbeidstid:
Alle vaktene er på 7 timer

Arbeidsdagen:
Sommerjobben på Energisenteret består i å arbeide på de attraksjonene i utstillingen som krever betjening, for eksempel Blindebukk og VRsmart. En får da ansvar for køordning, betjening av attraksjonen og kort informasjon til de besøkende hva de skal gjøre.

I tillegg er det enkle renholds- og ryddeoppgaver.

Formelle krav:

  • Fylt 16 år (eller i løpet av søknadsåret)

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Hyggelig og imøtekommende
  • Nøyaktig og punktlig
  • Ståpåvilje

Opplæring:

Energisenteret har et godt opplæringsprogram som skal sikre at alle ansatte blir trygge på sine oppgaver og hva som forventes av deg som sommeransatt. Opplæringen skjer på senteret i mai, før sesongen starter.

I tillegg kommer Hunderfossen Eventyrpark sin nettbaserte serviceskole. Opplæringen er obligatorisk for alle nytilsatte.

 

Send søknad i dag:

Søknadsfrist for sommersesongen 2024 er 5. februar.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her