Butikkmedarbeider (fra 15 år)

Butikkmedarbeider fra 15 år 

Vi har 12 forskjellige butikker og kiosker som selger blant annet klær, suvenirer, foto og ulike kioskvarer.  Disse er ulike i størrelse og i utvalg av varer. 

Arbeidsoppgaver:
Hovedoppgaven din blir å stå i kassen og gi våre gjester god service. Det er imidlertid svært mye annet som skal gjøres i en butikk. Alt fra varepåfylling, prising, renhold/rydding ute og inne.
I tillegg må du være tilgjengelig for å svare på alle slags spørsmål fra gjester, og du må derfor lære deg å kjenne parken godt.  

Arbeidstid:
Arbeidstiden vil variere mellom kl 09.45 til 18.15. Noen starter også kl 11 eller 12. På noen steder bytter du mellom ulike steder i løpet av dagen.  

Formelle krav: 

  • Fylle 15 år i løpet av det aktuelle året. 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Nøyaktig og punktlig 
  • Selvstendig og ryddig 
  • Godt humør 
  • Initiativrik og effektiv 
  • Serviceinnstilt

Opplæring:
Alle som får jobb skal igjennom et opplæringsprogram slik at de blir trygge på sine oppgaver og vet hva som forventes av den enkelte. Opplæringen vil variere fra avdeling til avdeling, men felles for alle nye sesongmedarbeidere er serviceskole og stedsopplæring. Opplæringen vil i hovedsak foregå i mai. Det forventes at du stiller opp på opplæringene og at du holder av disse datoene så fort du får informasjon om dette. 

Send søknad i dag:

Søknadsfrist for sommersesongen 2024 er 5. februar.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her