Gjesteservice/Booking

Gjesteservice og Booking

Arbeidsoppgaver Booking:
Hunderfossen Booking er en online bookingportal som selger ferdige pakker med overnatting og billetter. Vi har flere ulike pakker med ulikt innhold og ulik varighet. Vi samarbeider med 7 ulike overnattingsbedrifter og våre pakker inneholder billetter til flere av de beste familie aktivitetene som finnes i vår destinasjon. 

Arbeidsoppgavene er i all hovedsak å veilede gjesten i valg av pakke både på telefon samt pr epost. Alle våre booking gjester kommer via vår bookingluke her i Hunderfossen Eventyrpark for å hente ut alle billetter som tilhører pakken de har bestilt. Den ansatte må ha god dialog med våre samarbeidspartnere innen overnatting og aktiviteter. Fokus på service og god gjestebehandling vektlegges.
Arbeidssted er i samme lokalene som Gjesteservice og Billettsalg slik at man vil komme borti mange type gjestehenvendelser som ikke bare er relatert til booking slik at man må også gjøre seg godt kjent med Eventyrparken.

Arbeidsoppgaver Gjesteservice:

Parkens Gjesteservice ligger ved inngangen til parken og her jobber man med informasjon til gjester i parken og gjester som tar kontakt via telefon eller mail. I Gjesteservice kan det til tider være hektisk med telefonhenvendelser, billettsalg og andre spørsmål som dukker opp.

Det er nødvendig å gjøre seg godt kjent med Eventyrparken for å kunne yte best mulig service til gjestene.

Arbeidstid:
Vaktene har en varighet på 5-8 timer per dag. Dette varierer noe gjennom sommeren. 

Formelle krav:
Fylt 17 år 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Humørfylt. 
  • Nøyaktig og punktlig. 
  • Kunne opprettholde god konsentrasjon i en hektisk arbeidsdag. 
  • Serviceinnstilt. 
  • Lyst og interesse for å skape en god stemning blant barn og voksne. 

Opplæring:
Alle som får jobb skal igjennom et opplæringsprogram slik at de alle blir trygge på sine oppgaver og vet hva som forventes av den enkelte. Opplæringen vil variere fra avdeling til avdeling, men felles for alle nye sesongmedarbeidere er serviceskole og stedsopplæring. Opplæringen vil i hovedsak foregå i mai. Det forventes at du stiller opp på opplæringene og at du holder av disse datoene så fort du får informasjon om dette.  

Send søknad i dag:

Søknadsfrist for sommersesongen 2024 er 5. februar.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her