Badevakt

Badevakt og Fyr&Flamme (berg og dalbane for de minste)

Arbeidsoppgaver:
Jobben som badevakt består i å ivareta sikkerheten for våre badende gjesterDu er for det meste ute, selv om sola skinner eller det regner. Du har også ansvar for orden på selve området og garderobene. 

Dersom det skjer en eventuell hendelse er det badevakten sitt ansvar å utføre redning i vann og utføre livreddende tiltak. Som badevakt er det derfor svært viktig at du forstår ansvaret som denne stillingen innebærer. 

Du må trives i vann (f.eks. tåle å få vann i øyne og ører), like å svømme og ha generelt god fysikk. Holde fokus over lengre tid er helt nødvendig. 

For å få litt variasjon har også badevaktene ansvaret for Fyr&Flamme, en ny berg og dalbane for de minste som kom i 2022. Man må være 18 år for å kunne jobbe ved berg og dalbanen.

Arbeidstid:
Vaktene har en varighet på 6-8 timer per dag, og man rullerer mellom ulike soner i badeområdet. 

Formelle krav: 

  • Bør være fylt 18 år 
  • God svømmedyktighet 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Ansvarsbevisst 
  • Gode samarbeidsevner 
  • Nøyaktig og punktlig 
  • Kunne opprettholde god konsentrasjon 
  • God fokus på sikkerhet også i hektiske situasjoner 
  • Førstehjelpserfaring en fordel 

Opplæring:
Alle som får jobb skal igjennom et opplæringsprogram slik at de blir trygge på sine oppgaver og vet hva som forventes av den enkelte. Opplæringen vil variere fra avdeling til avdeling, men felles for alle nye sesongmedarbeidere er  serviceskole og stedsopplæring. Opplæringen vil i hovedsak foregå fra april-juni. Det forventes at du stiller opp på opplæringene og at du holder av disse datoene så fort du får informasjon om dette. Alle badevakter gjennomgår et badevaktkurs hvor førstehjelp er en viktig del av kurset. 

 

Send søknad i dag:

Søknadsfrist for sommersesongen 2024 er 5. februar.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her