Sommerferie i Norge 2023

Hunderfossen er den perfekte destinasjonen for norgesferie med barn i 2023. Sommerferie på Hunderfossen byr på aktiviteter og underholdning for hele familien. Her kan dere kjøre «verdens beste attraksjon» og utforske sommerens nyheter.

Forhåndskjøp billetter

Sikre deg billetter nå. Populære dager kan bli utsolgt.

Eventyrriket Hunderfossen består av EventyrparkenBarnas Gård og Hunderfossen Hotell & Resort.
Eventyrparken byr på full fart og heftige adrenalinkick, men her er det også rom for hvilepuls og den gode feriefølelsen. Med aktiviteter for hele familien sammen, idylliske omgivelser og  deilig servering,  ligger alt til rette for å finne den virkelig gode feriefølelsen.

Kun 300 meter fra Eventyrparken ligger Barnas Gård Hunderfossen. På besøksgården kan dere kose, klappe og mate dyrene, kjøre terrengbiler og prøve Ekkornstien klatreløype. Vil dere oppleve alt Hunderfossen har å by på anbefaler vi flere dager i eventyrriket.

Men husk; én dag kan bli litt lite. Her finnes mer enn 60 attraksjoner og aktiviteter for store og små.

Se åpningstider og priser

«En fantastisk park med attraksjoner både ute og inne, flotte matopplevelser, kjærlig innsikt i norsk kultur og en alltid tiltrekkende møte med naturen. Like fint for små som store. Lønner seg med en todagers billett da man ikke rekker alt på en dag, spesielt hvis man også ønsker seg en tur til barnas gård (som anbefales på det sterkeste). Rimelig parkering..» -Tatiana via Google Review
Les hele tilbakemeldingen

Der eventyr blir til virkelighet

Video Link

Bli med på eventyrdansen

Klar for sommerferie i Norge?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker