Slik booker du sommerpakke

Prinser og prinsesser trenger et sted å sove når de besøker Hunderfossen. For å gjøre det enkelt har vi satt sammen rabatterte pakker med familievennlig overnatting og billetter. Lurer dere på hvilken pakke dere skal velge? Her har vi laget en oversikt over de ulike sommerpakkene.

Hos oss kan du i sommer velge mellom fire forskjellige pakker. Pakkene våre inneholder noen fastsatte opplevelser som allerede ligger i pakken. I noen av pakkene kan du også velge å legge til tilleggsaktiviteter. Eventyrriket Hunderfossen byr på et mangfold av aktiviteter for store og små, mer enn nok til å fylle en hel dag med eventyrlige opplevelser. Vil dere få med dere alt, anbefaler vi minst to dager. For å booke våre sommerpakker legger du inn dato og antall, så vil du få opp ledige overnattingsalternativ for disse datoene. Billettene som er inkludert i våre pakker er åpne på dato, innenfor oppholdet, så dere kan selv bestemme hvilken dag/dager dere ønsker å besøke parken. Sommerpakkene gir dere også rabatterte priser, og skal være billigere enn å bestille overnatting og billetter separat.


Aktiviteter tilgjengelig i våre pakker:

Hunderfossen Eventyrpark
Barnas Gård Hunderfossen
Jorkestad Fritidsbad
Gondolen i Hafjell

Gratis: Norsk Vegmuseum og Norsk Kjøretøyhistorisk Museum (gangavstand fra Eventyrparken)

Velg overnatting:

Hunderfossen-hotell
Overnatting Hunderfossen, 400 m. fra Eventyrparken (Bilde: Hunderfossen Hotell & Resort)

Vi samarbeider med flere overnattingssteder som gjør at du kan velge det overnattingsstedet som passer for hele familien. Du kan velge mellom hotell, hytter og leiligheter på forskjellige lokasjoner i regionen. Enten dere ønsker å bo i Lillehammer sentrum, Hafjell  eller på Hunderfossen har vi alternativ som passer perfekt for familieferien.

I våre pakker kan dere velge mellom følgende overnattingssteder:
Birkebeineren Hotell, Lillehammer sentrum (ca. 15 min fra Hunderfossen Eventyrpark)
Scandic Victoria Hotell Lillehammer sentrum (ca. 15 min fra Hunderfossen Eventyrpark)
Scandic Hotell Hafjell  (ca. 5 min fra Hunderfossen Eventyrpark)
Nermo Hotell (ca. 5 min fra Hunderfossen Eventyrpark)
Hafjell Kvitfjell Booking (Hafjell ligger ca. 10 min. fra Hunderfossen Eventyrpark, ca. 40 min. fra Kvitfjell)
Hunderfossen Hotell & Resort (400 m. fra Hunderfossen Eventyrpark)

Overnattingssteder nær Hunderfossen og Lillehammer

Velg pakke:

Eventyrpakke 1 natt

Inkluderer en overnatting på valgfritt overnattingssted og inngang en dag til Hunderfossen Eventyrpark. I denne pakken kan du velge å legge til aktiviteter som Barnas Gård, Jorekstd Fritidsbad og Gondolen i Hafjell.
Perfekt for de som ønsker et ekstra stopp på veien i sommerferien eller som ønsker en liten helgetur med familien.

Eventyrpakke 2 netter

Inkluderer to netter på valgfritt overnattingssted, 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark og 1 besøk på Barnas Gård Hunderfossen. I denne pakken kan du velge å legge til billetter til Jorekstad Fritidsbad eller Gondolen i Hafjell.
Perfekt for familien som vil ta seg en helgetur eller kort ferie i Eventyrriket. Denne pakken inneholder masse aktiviteter for hele familien.

Hele Kongeriket 3 og 4 netter

Eventyrlig Underholdning på Kokngsgården

Inkluderer alle våre beste opplevelser i en og samme pakke! Her får du to hele dager i Hunderfossen Eventyrpark, 1 besøk på Barnas Gård, 1 besøk til Jorekstad Fritidsbad og billetter til Gondolen i Hafjell. Her velger du fritt overnattingssted etter eget ønske og om du vil ha 3 eller 4 netter. Perfekt for de som ønsker en lenger ferie på Hunderfossen, her finner du mange aktiviteter for store og små mens du i tillegg kan nyte en ferieuke i hele Norges eventyrrike og alt det har å by på.

Trygt kjøp
Mange har allerede booket årets sommerferie hos oss og sommerpakkene går raskt unna. Vi anbefaler å være tidlig ute med å bestille din sommerpakke for å sikre plass på ønsket dato, de beste pakkene går først.
Med avbestillingsforsikring for 159,- pr pers. kan dere kansellere inntil 1 dag før ankomst og få refundert 100% av pakkeprisen.
Se våre kjøpsvilkår her.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Book sommerpakke

Bestill din sommerpakke nå. Begrenset antall tilgjengelig

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her