Derfor bør du bestille høstferien tidlig i år

Med en litt annerledes sommersesong friskt i minnet har vi tatt en prat med direktør i Hunderfossen Eventyrpark, Hogne Høstmælingen, om årets høstferie.

Først og fremst, hvordan var sommeren i Eventyrparken?

Sommeren på Hunderfossen ble veldig spesiell. Det er første gang i historien vi har hatt utsolgt i Eventyrparken, og ikke bare en dag, men nesten hele sommersesongen til ende! Vi påla oss selv begrensning i antall gjester, for å kunne overholde forsvarlige smitteverntiltak. Vi stoppet samtidig alt salg av årskort. Dermed ble det begrenset antall billetter for salg, og ekstra stor rift om billettene. På toppen av det hele var det knapt noen nordmenn som reiste utenlands, så det ble det et formidabelt rush på både feriepakkebooking og billettbestillinger. Omfattende smitteverntiltak i parken har fungert godt, og vi har svært gode tilbakemeldinger på disse fra både helsepersonell og vanlige besøkende.

Hvorfor bør man være tidlig ute med å planlegge høstferien akkurat i år?

Med sommerferien friskt i minne med begrenset kapasitet og stor etterspørsel, er det akkurat det samme vi opplever nå for høstferien. Allerede nå er det mange som planlegger for høstferie i Norge, og Lillehammer-området er svært attraktivt feriemål for aktive barnefamilier fra hele landet.

Hyttedestinasjonene har sterk økning i bruk av hyttene nå under pandemien, og det er kort veg til Hunderfossen fra både Sjusjøen, Nordseter, Skei, Hafjell og Kvitfjell. I høstferien må vi pga frostfare stenge rafting og bassenganlegget, noe som gir redusert kapasitet i forhold til i sommer, og da blir det færre billetter til parken tilgjengelig. Perioden for høstferie er for første gang forskjøvet for Innlandet, og da får vi også færre åpningsdager i år enn tidligere år, med ekstra rift om dagene som er åpne.

Med andre ord, vi anbefaler de som ønsker å legge høstferien til Eventyrriket å være tidlig ute i år. Både Eventyrparken og Barnas Gård blir nok mest sannsynlig utsolgt denne litt spesielle høsten, avslutter Høstmælingen.

Hvorfor velge Hunderfossen?

Hunderfossen er både kulturarv , lek & morro, og gode opplevelser for hele familien sammen. Et sted der minner skapes og deles. Her er lek & lær, troll og norske folkeeventyr. Med mer enn 7000 kvm opplevelser under tak, som er fin værsikring.

Innen en radius på 30 minutter med bil, når man fantastiske fjellområder med sykkelveger og turstier, den verdensberømte Gågata på Lillehammer, de største friluftsmuseene i Norge med Maihaugen og Norsk vegmuseum, nye museer som OL-museet og Kjøretøymuseet, og unike og tøffe aktiviteter som downhill i Hafjell og hjulbob på Hunderfossen. Lillehammer som destinasjon byr på store friluftsopplevelser – som betyr mye for trygg smittevernhåndtering. Med sterkt forbedret vegstandard på E6 de senere år, er Hunderfossen trygt og lett tilgjengelig fra de mest folkerike områdene av Norge.

Les mer: Slik blir høstferien i Eventyrriket

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Høstferien 2020

Vær tidlig ute!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Husk å forhåndsbestille!