Sesongfinale – siste rest av sommer

En eventyrlig sommersesong går mot slutten og vi inviterer til sesongfinale søndag 6. september kl. 10:00 – 17:00. Ta med hele familien og få med deg siste rest av sommer i Eventyrparken.

Bonushelg

Grunnet sen åpning har vi i år lagt til to bonusdager, 5. og 6. september, slik at enda flere skal få sjansen til å besøke oss i sommer. Disse dagene er også åpne for årskortgjester.

Siste sjanse!

Ta en siste tur med raftingen og en runde i bassenget før våre vannattraksjoner stenger for året. Søndag 6. september blir siste sjanse i år til å prøve våre vannattraksjoner: Bassengområdet, Rafting, Rundsnurr og fjernstyrte båter.

Bestesøndag: Besteforeldre -50%


Søndag 6. august betaler besteforeldre kun halv pris for billett til Eventyrparken! Barnebarn og foreldre må forhåndskjøpe billetter på nett som normalt. Besteforelder-billett kjøpes i luka ved inngangen til Eventyrparken.

Eventyrteater på Kongsgården

Få med deg «Veslefrikk med fela», en forestilling med sang, dans og underholdning for hele familien. Her møter du blant annet lensmannen, feieren, Veslefrikk og flere morsomme eventyrkarakterer.

 


Velkommen til en eventyrlig sesongfinale i Eventyrparken!

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sesongfinale - siste sjanse

Få med deg siste rest av sommer i Eventyrparken før badeområdet og vannattraksjoner stenger for året.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Husk å forhåndsbestille!