5 grunner til å besøke oss på en regnværsdag

Ekte norsk sommer byr på solskinn og blå himmel, så vel som en aldri så liten regnbyge eller to. Har du forhåndskjøpt billetter til Eventyrparken på en regndag? Fortvil ikke! Det er like eventyrlig å besøke parken på dager hvor været er litt ekstra trolsk. Det kan til og med være noen fordeler med å besøke oss på dager når solen ikke er på sitt varmeste.

Her er 5 grunner til å besøke oss på en regnværsdag:

1. Mindre kø
På regnværsdager har vi normalt sett noe mindre besøk i parken. Det blir da mindre kø på attraksjoner og spisesteder, og du rekker å prøve enda flere attraksjoner i løpet av en dag!

2. Sølepytter er gøy!


Dette bildet trenger neppe noen forklaring?

3. 7000 m2 med aktiviteter under tak

Etter man har tatt en våt tur i familieraftingen og lært seg vannplaning på Mercedesbanen, kan det være godt å komme seg en tur under tak. Vi har mange attraksjoner og aktiviteter under tak. Kom inn i  Musikkfabrikken, sommerens store nyhet. En 4D-attraksjon hvor man følger Herbert og hans venninne Klara, inn i en eventyrlig musikalsk verden. En unik opplevelse med musikk av Oslo-filharmoniens orkester, en vakker filmopplevelse, artige spesialeffekter og lek med musikk og farger. En opplevelse du garantert ikke finner maken til noe sted i verden!

Noen av våre mest ikoniske attraksjoner, som Eventyrslottet, Eventyrgrotten og Trollfallet, befinner seg innendørs. Glem ikke «Testsenter for Månelyst i Flåklypa«. Her finner du temaer fra suksess filmen “Månelyst i Flåklypa». Med verdensrommet som arena har vi finurlige, lærerike og lekne utfordringer for hele familien, alt innendørs.Helt innerst i Eventyrparken finner du Energisenteret, et stort interaktivt og spennende opplevelsessenter om energi, vannkraft og annen fornybar energi.

Sist, men ikke minst! Gå ikke glipp av en ellevill tur i: Reodor Felgens Hyperakselerator. Trygt om bord i et svært spesielt kjøretøy, designet av selveste Reodor Felgen, blir dere tatt med på en ellevill reise sammen med Ludvig og Solan, fra toppen av Flåklypa. Kåret til beste attraksjon i sin klasse i 2022.

Se alle våre attraksjoner under tak her. 

4. Ekstra trolsk stemning
Mange av våre utendørs attraksjoner er like morsomme (om ikke enda gøyere) i regnvær, som i solskinn. Med litt tåke og noen regndråper blir stemningen i Eventyrparken ekstra trolsk. For barna kan det være like gøy å kjøre attraksjoner ute i regnvær.

5. Mer plass:
Mindre besøkende betyr også mer plass i parken!


Når det drar på med en skikkelig regnbyge flykter gjester ofte inn. Er man av den tøffe sorten og er godt forberedt med klær og sko, kan man oppleve å få parken helt for seg selv (nesten).

 

 

 

Glem ikke å ta turen innom Barnas Gård Hunderfossen (kun 300 m. fra Eventyrparken). Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen. Egen billett.


Husk! Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Så pakk med støvler, regnjakke og paraply, og besøk Hunderfossen i ekte Norsk sommervær.

Planlegg turen og følg med på langtidsvarsel her.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Begrenset antall billetter

En eventyrlig opplevelse, uansett vær. Forhåndskjøp billetter nå!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her