Planlegger du sommerferien?

Vi gleder oss til sommer, sol og nye eventyr i 2021. Sikre deg Sesongkort allerede nå og start nedtellingen til sommeren sammen med oss.

Eventyrparken åpner 22. mai

Vi har allerede startet planleggingen av sommereventyret 2021. Første åpningsdag i Eventyrparken er 22. mai, og vi gleder oss stort til å ønske store og små eventyrere velkommen. Se åpningstider her. Billetter til Eventyrparken slippes medio mars.

Ny ellevill attraksjon

I år introduserer vi en helt ny og ellevill attraksjon. Vi kan ikke dele alle detaljene helt enda, men kan røpe at dette er en av de største investeringene i parkens historie. Den nye attraksjonen vil skape nytt liv i Supervideografens gamle lokaler og er en opplevelse for 3 generasjoner. Vi anbefaler å melde deg på vårt nyhetsbrev for å få vite mer om den nye attraksjonen. Mer informasjon kommer snart…

Se alle våre sommerattraksjoner her

Barnas Gård Hunderfossen

Barnas Gård Hunderfossen har opplevelser og aktiviteter for barn og voksne som ønsker nærkontakt med dyr! Kos, klapp og mat dyrene, spis god mat i gårdsbutikken og få utløp for energi og lekelyst i klatreløypa eller på skogsbilbanen.

Barnas Gård ligger idyllisk til, på en gammel husmannsplass med utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen, kun 300 m fra Eventyrparken. Et besøk på Barnas Gård er spennende nok i seg selv, men også perfekt å kombinere med et besøk til Hunderfossen Eventyrpark. Åpningstider og priser kommer i februar.

Sesongkort 2021 – innspart på 3 besøk

Om du ønsker å besøke oss flere ganger i løpet av sommer- og høstsesongen i 2021 vil det lønne seg å sikre seg sesongkort i god tid. Kan bli utsolgt! Med sesongkort kan du besøke oss alle åpningsdager og er sikret inngang selv på utsolgte dager. Med SesongkortPLUSS får du fri adgang til både Eventyrparken og Barnas Gård Hunderfossen alle åpningsdager 2021. Kjøp sesongkort her.

Familievennlig overnatting


Prinser og prinsesser trenger et sted å bo når de besøker Hunderfossen. Se alternativ til  familievennlige overnatting i nærheten her. Book direkte eller bestill rabattert overnattingspakke med billetter til Eventyrparken. Våre sommerpakker legges ut i februar. Vi anbefaler å være tidlig ute med å booke sommerpakke.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sesongkort 2021

Ønsker du å besøke oss flere ganger i løpet av 2021 kan det lønne seg å kjøpe sesongkort. Innspart på 3 besøk.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall