Scandic Victoria Lillehammer

Scandic Victoria Lillehammer er sentralt plassert i Lillehammers populære gågate, Storgata, og er det perfekte utgangspunkt for å nyte byliv og besøk i Hunderfossen Eventyrpark.

Hotellet ble bygget i 1872, men er totalrenovert i 2019. Nytt tilbygg, med 56 nye rom og garasje, sto klart i desember 2020.

Scandic Victoria Lillehammer er et hjemmekoselig hotell, nå i moderne stil, midt i Lillehammer sentrum. Om morgenen serverer vi Scandic sin prisbelønte frokost i vår nye frokostrestaurant Victoria. På buffeten finner du sunne og økologiske frokostproduker, og søte fristelser. Sammen med lokal samarbeidspartner tilbyr vi også à la carte-måltider i en uavhengig restaurant (Heim) som ligger i samme bygning som hotellet vårt. Slapp av etter en aktiv dag med noe godt i glasset fra vår barception. Vår døgnåpne shop tilbyr et utvalg av lette måltider, snacks og drikkevarer.

Scandic Victoria Lillehammer er også et av de ledende konferansehotellene i regionen og tilbyr komplette og fleksible fasiliteter for små møter eller store konferanser for opptil 180 deltakere.

Alle våre gjester kan benytte seg av gratis utlån av sykler, og selvfølgelig WiFi i alle rom og fellesområder.

Besøk en sjarmerende turistdestinasjon som er kjent for sine mange gamle og koselige trehus. I nærheten finner du utmerkede skiløyper, og hotellet er et flott utgangspunkt for å oppleve byens mange aktiviteter og attraksjoner. Vi anbefaler at du setter av tid til en tur innom Lillehammer Kunstmuseum, som er ansett for å være et av verdens ledende kunstmuseer. Hotellet ligger sentralt i byens gågate med alle sentrumsfasiliteter. Det er ca 3 minutters gangavstand til både buss og tog.

featured image
Hunderfossen Hotell & Resort
Bare 400 meter fra inngangen til Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård, 13 km nord for Lillehammer sentrum, sentralt på Østlandet,…
Bestill overnatting
featured image
Nermo Hotell
Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Både kongelige, statsoverhoder, ledergrupper…
Bestill overnatting
featured image
Scandic Hafjell Hotel
Ett opphold på Scandic Hafjell er ikke bare et sted å bo, men en opplevelse i seg selv.
Bestill overnatting

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her