Lillehammer Camping

Lillehammer Camping har de siste tre årene gjennomgått store forandringer. Nye hytter, nytt sanitæranlegg, utbedring av infrastruktur, med mer. Campingplassen har cirka 300 oppstillingsplasser med strøm, i tillegg til stor teltplass. Lillehammer Camping tilbyr også overnatting i hytter og leiligheter.

Høy standard i byen

NAF-helårscamping vakkert beliggende ved Mjøsa, i gangavstand fra Lillehammer Sentrum. Lillehammer Camping har store oppstillingsplasser, alle med strøm og kabel-tv

Lillehammer Camping åpnet sommeren 1994 og har store oppstillingsplasser, alle med strøm. Egne områder for bussgrupper og telt. Leiligheter med bad og kjøkken. Vi har også flere koselige hytter. Hyttene varierer i standard. Moderne sanitæranlegg hvor du også finner stellerom, koke- og vaskemuligheter. Bademuligheter, båtplass og fritidsaktiviteter.

Vi er et godt og rimelig utgangpunkt for overnatting i nærheten av Lillehammer sentrum og opplevelser i Lillehammer og resten av OL-området.

Kort vei til Hafjell-/Hunderfossenområdet og Hunderfossen Eventyrpark, like spennende for både store og små.

Lillehammer Camping har tilgjengelige vognplasser for både vinter, sommer- og helårscamping!

featured image
Hunderfossen Camping
NAF-helårscamping i naturskjønne omgivelser ved Lågen og rett ved Hunderfossen Eventyrpark.
Bestill overnatting

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her