Hafjell Kvitfjell Booking

Hytter/leiligheter som ligger i Hafjell området ligger 5-15 min kjøring fra Hunderfossen Eventyrpark

Hytter og leiligheter for små og store

Familievennlige hytter og leiligheter i Hafjells dalstasjon er et populært valg for småbarnsfamilier. Her får du nærhet til gondolen som tar deg opp på fjellet med fantastiske sykkelmuligheter og kun 15 minutters gange til sentrum med butikker, spisesteder samt Lilleputthammer og Lekeland. Kjør til Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård på bare 5 minutter.

Bo nært, trygt og familievennlig med utsikt mot Hunderfossen Eventyrpark!

Om hyttene/leilighetene:
Familievennlige og velutstyrte hytter og leiligheter i et attraktivt område for småbarnsfamilier og par.

Hytter/leiligheter som ligger i Hafjell-området ligger 5-15 min kjøring fra Hunderfossen Eventyrpark, samt alle andre fasiliteter i Øyer sentrum.

Hytter/leiligheter som ligger i Kvitfjell området ligger 45-50 min kjøring fra Hunderfossen Eventyrpark. Kvitfjell er et godt alternativ for de som ønsker å bo på fjellet og kombinere parkopplevelsen med en hyggelig fjelltur. Her er det også flotte sykkelmuligheter tilknyttet Peer Gynts rike!

Fasiliteter:
Butikker og serveringssteder finnes i gangavstand fra de fleste av boenhetene. Ta gondolen til topps, nyt en lunsj på Skavlens uteterasse eller få unike fjellvandring- og sykkelopplevelser innover Øyerfjellet. Barna kan more seg med lekeapparater eller gå skattejakt på Gondoltoppen. Her finner dere også den nye pumptracken der alle med alle type sykler kan more seg. Det er også gratis utlån til de minste barna av sykler til bruk i pumptracken rett ved avstigningen til gondolen. Hafjell Bike Park har utleie av sykler for alle aldersgrupper og ferdighetsvivå. Hafjell ligger kun 15 minutters kjøring fra Lillehammer by.

Les mer om Hafjells sykkeltilbud og gondolens åpningstider på hafjell.no.

Se lignende Hytter/leiligheter

featured image
Hunderfossen Hotell & Resort
Bare 400 meter fra inngangen til Hunderfossen Eventyrpark og Barnas Gård, 13 km nord for Lillehammer sentrum, sentralt på Østlandet,…
Bestill overnatting
featured image
Birkebeineren Hotel & Apartments
Familievennlig overnatting i rolige og naturskjønne omgivelser på Lillehammer.
Bestill overnatting

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her