Om oss

Hunderfossen Vinterpark Lillehammer

Familieparken - Hunderfossen Eventyrpark

Neste åpningsdag er lørdag 6. juni 2020 | Åpningstider og priser | Kjøp billett

Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.

I forbindelse med 30-års jubileet lanserte vi park-Norges største nyhet, Il Tempo Extra Gigante! Om vinteren kan du oppleve Vinterparken, og se vårt spektakulære snøhotell. Mange velger også å gifte seg i magiske Hunderfossen Iskatedral. Midtsommers er det Trollnatt 16 utvalgte kvelder, med stor forestilling på amfiscenen, huldre-spill og troll-lek.

Hunderfossen Eventyrpark i Lillehammer, har mer enn 60 familieaktiviteter og severdigheter – blant annet Eventyrskipet høyt til værs, det populære småbarnsområdet med mange spennende barneaktiviteter, verdenskjente ”Den Lille Prinsen” i 4-D, ”Vannfallet” på Energisenteret, Traktorbanen der små og store kjører traktor sammen gjennom underholdende opplevelser på bondegården, Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bassengområder med vannsklier, elektriske gokarts, høydepark og bilbaner for store og små.