Nytt badeområde 2020

Vårt flotte badeområde ligger innerst i familieparken, og er kraftig modernisert til sommeren 2020. Området har alt en familie kan ønske seg; småtrollbasseng for de aller minste med 30 cm vanndybde, supermorsomme vannsprutetårn, gøyal vannsklie med landingsbane i bassenget, stort nytt vannlekområde med 33 nye vannleker, utedusjer, solsenger til gratis utlån, kiosk med slush og mineralvann, og et lekkert spisested med rikholdig meny, rett ved bassengkanten.

Inngang til badeområde er inkludert i billett til Hunderfossen Eventyrpark.

Restriksjoner 2020:
Max 200 personer innenfor området om gangen
Max oppholdstid: 1 time
Ansatt styrer inn- og utslipp.

Husk 1 m. avstand, også i vannet.

Bassengene er bemannet med badevakter som påser at badingen går trygt for seg, men følg med barnet ditt – på en solfylt dag kan det være litt uoversiktlig. Hvis du har barnevogn, kan denne parkeres ved solstolene eller rett bak badeområdet, slik at den er lett tilgjengelig. Husk badetøy – god fornøyelse!

Nær 17 millioner kroner er brukt på oppgraderingen i 2020.
Det blir lagt opp til mer vannlek og interaktivitet. Det vil være rundt 60 ulike nye vannpunkter, som gir hele 33 nye vannleker. Ikke mindre enn 87000 liter vann pumpes hver time gjennom de nye apparatene. Vi vil ha alt fra sprutende sopper, kjempestore vannbobler, fontenetuneller og fargerike vannsprutende solsikker. Det vil også være små og store vannkanoner med morsomt design, egen lekesone for de aller minste, og et leketårn med en vannsklie og tippende vannbøtter.

Hele hvilområdet utvides, WC-og garderobekapasiteten økes, og i det klassiske «storbassenget» blir det kraftige vanndyser som sørger for motstrøm eller medstrøm, avhengig av hva du ønsker.

Veidekke ASA er hovedentreprenør, og byggingen startet i august 2019.  regner vi med at åpning her blir lørdag 20. juni. Budsjettrammen på 17 millioner kroner inkluderer også bygging av et nytt teknisk rom som vil sikre og ivareta de høyeste krav til vannkvalitet.

I miljøets ånd, foregår nå oppvarming av alt vann til det nye bassengområdet ved gigantiske luft-til vann varmepumper. Det betyr at gass og strøm blir erstattet med luft.

Grunnet Koronasituasjonen og ny nasjonal smittevernveileder, er det satt en begrensing på 200 personer inne på bassengområdet, og begrensing på 1 times opphold på området, så alle som ønsker får mulighet til å nyte det nye bassengområdet

Småtrollbassenget

Et herlig plaskebasseng, med morsomme vannleker og artige sklier! 25 grader i vannet, og kun 30 cm dybde. Her kan mor og far slappe av ved bassengkanten, mens de minste koser seg trygt i vannet.

Sklier og vannkanoner

I det innerste lekebassenget har vi tøffe vannkanoner, sklier og vannaktiviteter. Her er det lov å plaske og sprute!

Spisestedet Solsiden

Åpent daglig fra kl. 10.00 på familieparkens ordinære åpningsdager. Her serveres alt fra salater, flere typer varme og kalde sandwich, til nypresset smoothie, deilig is og nydelig kaffe. Du kan spise inne eller ta med maten til vårt utendørs sitteområde

Bassengkiosken

Kiosk med salg av forfriskende slush, deilig is, godteri, noe badeutstyr, håndklær, m.m. (åpent med værforbehold)

Solsenger til utlån

Ved bassengene har vi solsenger fritt til utlån.

Garderober

Egen dame- og herregarderobe for bassengområdet, med dusjer og toaletter. For de som vil rask ut i vannet, har vi enklere skifterom lengst sør i anlegget, med utedusjer. WC’er er i umiddelbar nærhet av Bassengkiosken, samt i garderobebygget

Velkommen til bade-eventyret!

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Begrenset antall billetter

Book ditt sommereventyr nå! Kjøp billett til fastsatt dato for å sikre deg plass.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her