Nyhetsbrev fra Hunderfossen

Vilkår for Hunderfossen Eventyrparks nyhetsbrev:

Sist oppdatert: 24.11.2021

Hunderfossen Eventyrparks nyhetsbrev sendes ut pr epost via e-postleverandøren Apsis.

Nyhetsbrevet inneholder informasjon om nyheter, tilbud, aktiviteter og konkurranser fra Hunderfossen Eventyrpark og andre selskaper i Hunderfossen-konsernet.

For å motta vårt nyhetsbrev må du registrere ditt navn og din e-post adresse og samtykke til våre betingelser.

Når du registrer deg for våre nyhetsbrev samtykker du til at vi kan sende deg inntil fire nyhetsbrev i måneden med informasjon om Hunderfossen. Du samtykker samtidig til at vi kan måle åpningsgrad og klikk på linker i nyhetsbrevet etter hver utsendelse. I forbindelse med dette blir din IP-adresse registrert hos Apsis. IP-adressen er det kun Apsis som har tilgang til.

Navn, e-post og IP-adresse vil bli lagret av Hunderfossen Eventyrpark, og navn og e-postadresse vil i tillegg være synlig for de som jobber i markedsavdelingen i Hunderfossen. Hunderfossen Familiepark AS er eier av Hunderfossen Eventyrpark, Barnas Gård Hunderfossen og Hunderfossen Hotell & Resort, hvor markedsavdelingen som står for utsendelsen er ansatt.

Du kan når som helst endre dine personlige opplysninger eller melde deg av denne tjenesten. Dette gjør du ved å gå inn på vårt siste nyhetsbrev og trykke på linken for avmelding. Om du velger å melde deg av nyhetsbrevet vil all informasjon om deg bli slettet fra vår konto i Apsis.

Hunderfossen Eventyrpark vil ikke bruke dine opplysninger til annen markedsføring eller andre tjenester enn til å sende ut nyhetsbrevet.

Databehandler er:
Hunderfossen Familiepark AS
Org nr 981 711 041
Adresse: Fossekrovegen 22
2625 Fåberg
Telefon: +47 61 27 55 30
troll@hunderfossen.no

Vi bruker følgende underleverandører (databehandlere) for denne tjenesten:

Apsis
Leverandører av programvare for nyhetsbrev som blir brukt for oppsett og utsendelser av nyhetsbrev, inkludert rapportering og analyse.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her