Se åpningstider
torsdag 20. januar

Vinterparken åpner: 4. feb 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

NYHET: Feiring av 17.mai på Barnas Gård Hunderfossen

16. og 17.mai pynter vi gården med flagg og vimpler, og inviterer alle som vil komme på gårdsbesøk til en hyggelig dag med dyrekos og lek- og selvsagt pølser, is og brus.

Utendørs feiring for familien
Etter endel forespørsler om tidlig åpning i år, så har vi bestemt oss for å gi barnefamilier et utendørs opplevelsestilbud i forbindelse med nasjonaldagen. 17.mai er barnas dag, og vi håper at et gårdsbesøk kan være noe å glede seg til.

Selvsagt kan du mate dyrene
Alle dyrene er på plass, og er klare for å feire nasjonaldagen. Fôrposer for å mate dyrene med kan kjøpes i inngangen (kr 25). Og fordi at det er vår, så ser vi ikke bort ifra at det vil vrimle av nyfødte dyrebarn av flere slag denne helgen. Følg oss gjerne på instagram eller facebook for å få oppdateringer om dyrefødsler frem til åpning.

Nyt en nystekt vaffel
Det blir utendørs kiosksalg av is, brus, kaffe, nystekte vaffler og pølser.

For dem som ønsker en bedre middag i forbindelse med sitt gårdsbesøk så serverer Hunderfossen Hotell en deilig 3-retters middag fra kl 13:00 – 17:00 ( Bordbestilling kl 13:00 og kl 15:00.)  ( se mer info på Hunderfossen hotel sine hjemmesider)

Masse aktiviteter
Skogsbilbanen, klatreløypa, hinderbanen og kaninkoseparken er åpen hele dagen, så alt ligger til rette for mye lek og hygge. Tråtraktorene er tatt frem og har fått vårservice til bruk for de aller minste.

FÅ PLASSER- kun forhåndsalg av billetter
Vi har delt opp dagene i puljer, og har et begrenset antall plasser for at det skal være enkelt å holde god avstand til andre gjester. Det vil derfor kun være forhåndssalg av billetter på nett.

Ved kjøp billett:
Velg antall og dato -> BRUK RABATTKODE MAI for å få tilgang til de ulike tidspunktene   -> velg tidspunktet på dagen som passer for deg (10.00-12.00 eller 12.00-14.00) -> legg til og kjøp billett

Ekstra dager utenfor sesong; Sesongkort Pluss kan ikke benyttes disse dagene
Feiringen er tilleggsdager utenfor sesong, og kapasiteten er lav. Sesongkortet kan derfor ikke benyttes disse dagene.

Klar for noe å glede seg til?

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Billettslipp sommer: 23. mars