Ny markedssjef i Hunderfossen!

Foto: Torbjørn Olsen (GD)

Den noe uvanlige utlysningen for stillingen som Markedssjef i Hunderfossen Eventyrpark har blitt avspilt flere tusen ganger de siste uker, og høyt kvalifiserte søkere fra hele kongeriket meldte sin interesse. Etter omfattende intervjurunder og research, er det ekstra stas da å kunne meddele at den aller dyktigste er lokal og stuttreist, fra Fåberg!

Espen Stensvold Rønning blir ny Markedssjef i Hunderfossen-konsernet. Hovedoppgaven til markedssjefen er å styrke Hunderfossen som Innlandets fyrtårn for sommerturisme, og samtidig skape en solid posisjon for tilleggssesongene. Rønning er 36 år, er utdannet fra bl.a. Forsvaret og BI, er håndballdommer, og illustrerer på fritiden. Han har tidligere jobbet i Schibsted og Skiinfo, og har markert seg med å løfte GD’s kommersielle strategi over i den digitale verden. Rønning kommer sist fra stillingen som byråleder TurDigital, et rent digitalbyrå som på kort tid har erobret noen av landets største reiselivsselskaper.

–  «Jeg er stolt og ydmyk over å få overta stafettpinnen etter Mads E. Larsen. Hunderfossen er en av innlandets sterkeste merkevarer som jeg gleder meg til å utvikle i årene som kommer. For meg som brenner for markedsføring og historiefortelling er dette en drømmejobb. Jeg gleder meg til å komme i gang!» -Espen S. Rønning.

For Hunderfossen betyr dette at vi får en svært dyktig digitalmarkedsfører på plass her i parken. Han vil videreføre satsningen på både kreative tiltak og bruken av våre innovative markedssystemer. Det er en stilling med stort ansvar, som har en formidabel overrislingseffekt på næringslivet ellers i regionen.

Espen Rønning starter i stillingen i desember 2020, men vi satser på en liten overlapping med vår nåværende markedssjef, Mads E. Larsen, i forkant.

Vi ønsker Espen velkommen til oss!

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall