Møt Fyr & Flamme i sommers eventyrteater

I sommer får dere møte dragene Fyr & Flamme i en eventyrlig teaterforestilling på vår amfiscene Kongsgården. Kongen har gått til anskaffelse av de to dragene for å beskytte han mot den onde heksa som til stadighet forsøker å overta kongeriket. Uheldigvis er Fyr og Flamme to uoppdragelige drager, så kongen trenger hjelp! I den første forestillingen Dragetemmerskolen får dere bli med og hjelpe Kongen med å oppdra dragene. Forestillingen varer i 10 minutter og byr på sang, dans og humoristiske poenger for hele familien. I dagens hovedforestillingen Askeladden og Kronjuvelene har kongen endelig fått sving på dragene sine og de kan våkte kongsgården.

ASKELADDEN OG JAKTEN PÅ KRONJUVELENE
Spilles 4. juli –7. august.

Etter en lang søvn våkner Heksa opp i Berget det Blå. Hun kommer til seg selv og lurer på hva det var som skjedde? Hvorfor sovnet hun og hvor lenge har hun sovet? Biodynamisk dyrking av epler på Berget det Blå har båret frukter. Det viser seg at Heksa har klart å dyrke frem epler med den egenskap at du sovner når du tar en bit. Etter en tur ned på Kongsgården med epler sovner både Konge og Prinsesse. Endelig er Heksa sjef! Hvordan skal dette ende?

DRAGETEMMERSKOLE
Spilles 30. juni –7. aug.

De to dragene «Fyr og Flamme» holder til på Kongsgården. Der lever de sitt eget liv, gjør som de vil, gjør det de ikke får lov til, gjør ikke det de skulle ha gjort og det de skulle ha gjort koker bort. Kort og godt de lager bare kaos på Kongsgården. Kongen vil gjerne at «Fyr og Flamme» skal oppføre seg og vil derfor ta de i kurs; dressurkurs for uskikkelige drager.

Få din personlige film med Fyr & Flamme

Hør musikken fra forestillingen

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker