Få mer ut av din parkdag

Vårt beste tips for å unngå ventetid er å besøke Eventyrparken utenom fellesferien, og på dager det er mindre gjester i parken. Sjekk vår kalender for å se dager med mindre gjester (grønne dager)  På regnværsdager vil det normalt sett være mindre besøkende. Skal man likevel besøke oss på en solskinnsdag med mye mennesker i parken, har vi noen tips for å bruke minst mulig tid i kø.

Hos våre mest populære attraksjoner kan man regne med noe ventetid, selv på dager utenfor fellesferien. Det kan derfor være en god ide å fordele de mest populære attraksjonen utover dagen. Mellom de største attraksjonen finner man mange små perler for en bedre parkdag.

Tips: Start innerst i parken

Start innerst i parken ved Energisenteret og beveg dere mot utgangen. Slik vil dere kunne stå minst mulig i kø. Se listen under for attraksjoner og aktiviteter med lite til ingen ventetid,

Her pleier det være lite eller ingen ventetid:

Testsenter for Månelyst i Flåklypa

aktiviteter-innendors-hunderfossen-eventyrpark-lillehammer-norge

«Månelyst i Flåklypa» var en suksess på norske kinoer. I Eventyrparken kan du selv prøve deg som testpilot i «Testsenter for Månelyst i Flåklypa». Med verdensrommet som arena får dere oppleve  finurlige, lærerike og lekne utfordringer for hele familien. På veien møter dere også mange av kulissene og figurene som ble benyttet i produksjon av filmen «Månelyst i Flåklypa». Denne attraksjonen er en skjult perle, som ikke alle får med seg på et besøk i parken. Her pleier det å være kort kø, og en attraksjon man kan bruke lenger tid på. Attraksjonen er innendørs og et supert alternativ om det skulle komme en liten regnbyge, eller om man trenger en pause fra varmen.

Ivo Caprinos Eventyrgrotte
Under Trollet finner du Ivo Caprinos eventyrlige Eventyrgrotte som tar deg med inn i hjertet av norske folkeeventyr. En magisk verden der alt kan skje – fattiggutten blir Konge og tjenestejenter blir prinsesser… Innerst i Eventyrgrotten finner du også  Ivo Caprinos Eventyrkino, med kontinuerlig visning hele dagen. Under Hunderfossen-trollet ligger også Trollsalen restaurant, vår aller beste spisested. Her får dere servert en god lunsj, eller middag, i eventyrlige omgivelser.

Rundsnurr

Rundsnurr er en herlig opplevelse på vår egen lille innsjø midt i raftingen. Om det er lang ventetid ved raftingen kan man først ta en tur innom Rundsnurr. Her pleier det normalt sett å være betraktelig mindre ventetid enn ved raftingen.

Bondegårdsteateret
Bondegårdsteateret er et mekanisk teater det ikke finnes maken til. Bondegårdsteateret ligger ved Traktorbanen og kan være en fin aktivitet mellom de store attraksjonene.

Det lille toget
Konduktøren tar dere med på en reise østenfor sol og vestenfor måne, blir du med?

Volvo EC minigravere
Like ved småbarnsområdet finner du Volvo EC Minigravere. En spennende opplevelse for de små, som krever lite til ingen ventetid.

Volvo Lastebilbane


Prøv deg som sjåfør på en “ekte” Volvo FH750 lastebil, og ta førerkortet! Her må konsentrasjonen være på topp – det er ikke bare lett å svinge med en stor henger på slep. Her kan barn fra 100-150 cm prøve seg lastebilsjåfør. Vanligvis kort kø.

Trampoliner
Rundt om i parken finner du flere trampoliner. Spretter du så høyt at du får se hele kongeriket? I 2022 har fått nye trampoliner flere steder i parken.

Sopp-karrusellen

Bak Solsiden, ved bassengområdet, har vi en liten sopp-karusell som passer for de aller minste. Den står på et rolig området som egner seg godt til bespisning eller avslapning. Perfekt når de voksne trenger en liten pause. Like ved sopp-karrusellen ligger også Skytterhuset. Her kan du prøve deg som skytter – treffer du blinkene, så får du deg en overraskelse!

Gullgraving
Hvor mye gull finner du? Hos oss er det gullfeber for alle i alle aldere. Brett opp ermene og la deg rive med!
Supertips til gode gullgravere: gull er tyngre enn sand, så hvis du graver dypt ned i bunnen og vasker bort de lette sandkornene dukker det som regel opp glitrende gullstykker.

Fjernstyrte båter
Prøv våre fjernstyrte båter ved gressletten. Kjør om kapp med sidemannen!

Minigolf
I Eventyrparken kan du også prøve deg på minigolf. Utleie av golfkøller og ball får du hos gullhuset rett ved siden av grillen. I 2022 har vi laget helt ny minigolf bane, den finner du på rett bak det store Hunderfossen-trollet.

Hunderfossendragen i sandkassen
Ta med hele familien, brett opp ermene og grav frem et enormt drageskjelett! Skjelettet er blant Nord-Europas største, og ligger delvis skjult i en gedigen sandkasse. Hunderfossen-dragen er formgitt av Egil Storeide, og du møter dragen i det norske folkeeventyret ”Verden lønner ikke annerledes”.

Gyngeleker

Rundt om i parken finner du  morsomme og trygge vippedyr for de aller minste. En fin aktivitet for de minste, som krever lite/ingen ventetid. På Småbarnsområdet har vi i 2022 fått to nye gyngedyr med Fyr & Flamme.

Se alle våre attraksjoner her

Eventyrteater på Kongsgården – flere forestillinger hver dag

På Kongsgården kan du se eventyrteater for hele familien. Det spilles flere forestillinger hver dag, så man har gode muligheter til å få med seg denne eventyrlige opplevelsen. I 2022 kan dere også oppleve eventyrlig underholdning flere steder i parken.  Se Hunderfossen appen for oppdaterte spilletider.

Stopp opp og ta et bilde!

I Eventyrparken finner du mange fotovennlige steder. Eventyrslottet og Hunderfossentrollet er begge populære steder å stoppe for en liten fotoseanse. Tag oss gjerne på Instagram når dere deler bilder fra deres parkopplevelse! 😊 @hunderfossen_evntyrpark

 

View this post on Instagram

 

Nydelig dag i @hunderfossen_eventyrpark ☀️

A post shared by Cecilie (@fruprinsessemamma) on

 

Se flere tips til en god parkdag her


Få mer ut av din parkdag – Last
 ned Hunderfossen appen

Hunderfossen appen

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Husk å forhåndskjøpe billetter!

Det er i år begrenset antall billetter. Planlegg i god tid og vær tidlig ute med å forhåndskjøpe billetter.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her