Aktuelt: Sommerferie 2022

Se åpningstider
søndag 22. mai

Sommerferie 2022

Se hele kalenderen
a-A
For å endre tekststørrelsen, hold inne Ctrl (Windows/Linux) eller Cmd (Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Få mer ut av din parkdag

Vårt beste tips for å unngå ventetid er å besøke Eventyrparken utenom fellesferien, og på dager det er mindre gjester i parken. Sjekk vår kalender for å se dager med mindre gjester (grønne dager)  På regnværsdager vil det normalt sett være mindre besøkende. Skal man likevel besøke oss på en solskinnsdag med mye mennesker i parken, har vi noen tips for å bruke minst mulig tid i kø.

Hos våre mest populære attraksjoner kan man regne med noe ventetid, selv på dager utenfor fellesferien. Det kan derfor være en god ide å fordele de mest populære attraksjonen utover dagen. Mellom de største attraksjonen finner man mange små perler for en bedre parkdag.

Tips: Start innerst i parken

Start innerst i parken ved Energisenteret og beveg dere mot utgangen. Slik vil dere kunne stå minst mulig i kø. Se listen under for attraksjoner og aktiviteter med lite til ingen ventetid,

Her pleier det være lite eller ingen ventetid:

Ivo Caprinos Eventyrgrotte
Under Trollet finner du Ivo Caprinos eventyrlige Eventyrgrotte som tar deg med inn i hjertet av norske folkeeventyr. En magisk verden der alt kan skje – fattiggutten blir Konge og tjenestejenter blir prinsesser… Innerst i Eventyrgrotten finner du også  Ivo Caprinos Eventyrkino, med kontinuerlig visning hele dagen.

Rundsnurr

Rundsnurr er en herlig opplevelse på vår egen lille innsjø midt i raftingen. Om det er lang ventetid ved raftingen kan man først ta en tur innom Rundsnurr. Her pleier det normalt sett å være betraktelig mindre ventetid enn ved raftingen.

Bondegårdsteateret
Bondegårdsteateret er et mekanisk teater det ikke finnes maken til… Bondegårdsteateret ligger ved Traktorbanen.

Det lille toget
Konduktøren tar dere med på en reise østenfor sol og vestenfor måne, blir du med?

Volvo EC minigravere
Like ved småbarnsområdet finner du Volvo EC Minigravere. En spennende opplevelse for de små, som krever lite til ingen ventetid.

Volvo Lastebilbane


Prøv deg som sjåfør på en “ekte” Volvo FH750 lastebil, og ta førerkortet! Her må konsentrasjonen være på topp – det er ikke bare lett å svinge med en stor henger på slep.

Trampoliner
Rundt om i parken finner du flere trampoliner. Spretter du så høyt at du får se hele kongeriket?

Sopp-karrusellen

Bak Solsiden, ved bassengområdet, har vi en liten sopp-karusell som passer for de aller minste. Den står på et sitteområde som egner seg til bespisning eller avslapning. Perfekt når de voksne trenger en liten pause. Like ved sopp-karrusellen ligger også Skytterhuset. Her kan du prøve deg som skytter – treffer du blinkene, så får du deg en overraskelse!

Gullgraving
Hvor mye gull finner du? Hos oss er det gullfeber for alle i alle aldere. Brett opp ermene og la deg rive med!
Supertips til gode gullgravere: gull er tyngre enn sand, så hvis du graver dypt ned i bunnen og vasker bort de lette sandkornene dukker det som regel opp glitrende gullstykker.

Fjernstyrte båter
Prøv våre fjernstyrte båter ved gressletten. Kjør omkapp med sidemannen!

Mercedes-Benz SLS fjernstyrte biler
Prøv dine ferdigheter på en av verdens heftigste racerbiler for gatebruk – som atpåtil er elektrisk drevet også i virkeligheten! Her kan hele familien kappkjøre mot hverandre fra hver sin styrekonsoll. Spesiallaget eksklusivt for Hunderfossen Familiepark – maken finner du ikke noe sted i verden!

Minigolf
I Eventyrparken kan du også prøve deg på minigolf. Utleie av golfkøller og ball får du hos gullhuset rett ved siden av grillen.

Hunderfossendragen i sandkassen
Ta med hele familien, brett opp ermene og grav frem et enormt drageskjelett! Skjelettet er blant Nord-Europas største, og ligger delvis skjult i en gedigen sandkasse. Hunderfossen-dragen er formgitt av Egil Storeide, og du møter dragen i det norske folkeeventyret ”Verden lønner ikke annerledes”.

Gyngeleker

Rundt om i parken finner du  morsomme og trygge vippedyr for de aller minste. En fin aktivitet for de minste, som krever lite/ingen ventetid.

Se alle våre attraksjoner her


Eventyrteater på Kongsgården – flere forestillinger hver dag

På Kongsgården kan du se eventyrteater for hele familien. Det vil i år være begrensinger på maks 200 gjester i amfiet samtidig. Det spilles flere forestillinger hver dag, så man har gode muligheter til å få med seg denne eventyrlige opplevelsen. Erfaringsvis ser vi at forestillingen kl. 15.00 har mindre publikum. Se Hunderfossen appen for oppdaterte spilletider. Husk også å holde god avstand fra andre familier i amfiet, og følg oppmerking av seterader. Les mer om årets underholdning her

Stopp opp og ta et bilde!

I Eventyrparken finner du mange fotovennlige steder. Eventyrslottet og Hunderfossentrollet er begge populære steder å stoppe for en liten fotoseanse. Tag oss gjerne på Instagram når dere deler bilder fra deres parkopplevelse! 😊 @hunderfossen_evntyrpark

 

View this post on Instagram

 

Nydelig dag i @hunderfossen_eventyrpark ☀️

A post shared by Cecilie (@fruprinsessemamma) on

 

Se flere tips til en god parkdag her


Få mer ut av din parkdag – Last
 ned Hunderfossen appen

Hunderfossen appen

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Husk å forhåndskjøpe billetter!

Det er i år begrenset antall billetter. Planlegg i god tid og vær tidlig ute med å forhåndskjøpe billetter.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Sesongstart 26. mai!