Mat og drikke i parken

Hunderfossen Eventyrpark har et bredt utvalg av mat med stor variasjon i menyene. Vi har 11 store og små spisesteder i parken. Vi kan dekke de fleste behov for et måltid enten det er frokost, lunsj eller middag.

På de forskjellige spisestedene varierer det i små og store måltider, varme og kalde retter. Du vil også kunne finne både allergivennlig eller andre typer spesialmat på flere av våre spisesteder. Hos oss skal alle kunne finne sine favoritter.

Sunne alternativ

På våre syv serveringssteder tilbyr vi alt fra frukt, grønnsaker, sandwich, salater, smoothie og baguetter til á la carte med kjøtt- vegetar- og fiskeretter i Trollsalen Restaurant.
Til hamburgerne bruker vi 100% storfekjøtt. I tillegg har vi en variant med kyllingkjøtt. Vi tilbyr også grove Tortillas, glutenfrie produkter og bruker rapsolje til steking. For den som har lyst på noe søtt, har vi lett-is, frukt, ferskpresset juice, smoothies, sukkerfri saft og slush, med mer.

Vi har gluten- og melkefritt alternativ ved de fleste spisestedene, samt veganske/vegetariske alternativ.

Våre spisesteder:

 • Trollsalen
  Menyen i Trollsalen er komponert av råvarer hentet fra norske elver, skoger og vidder av vår fremragende kjøkkensjef – som er opptatt av å ta vare på de gamle, gode mattradisjoner kombinert med å være nytenkende og kreativ.
 • Askeladden Pizza
  Med hjemmelaget bunn og mange ulike pizzavarianter å velge i så er det lett å finne noe du liker her. Dette er ett perfekt sted for store og små familier etter noen timer i parken. Og er du bare litt sulten eller fysen på noe så kan du få kjøpt pizzaslice.
 • Den Lille Prinsens taco
  Her serveres en rikholdig tacotallerken med både kalde og varme retter tilpasset hele familien. Her finnes noe for enhver smak.
 • Solsiden
  Her lager vi deilige smoothie og presser vår egen eple og appelsinjuice. I tillegg har vi flere varianter av panini, focaccia og toast som vi griller for deg, rykende varm! Vi har også fruktbeger, baguetter, wraps og salater. Ønsker du noe søtt så finner du sikkert noe i isbaren hvor du kan velge og vrake i kuleis med ulike strø og toppinger, i tillegg til softis.
 • Grillen
  Med beliggenhet midt i parken er det lett å finne stedet med hamburgere, pommes frites, pølser og is. Menyen passer for alle, barn og voksen, med tilpasninger til veganere og til de med glutenintoleranse. Mange sitteplasser ute på benker og den store gressletta. Grillen har også egen isbar med pinne- og softis.
 • Bakeriet
  Steker boller, kanelknuter, skolebrød og mye annet godt hele dagen. Vi smører også baguetter, croissanter og rundstykker for de som har lyst på noe som metter mer. Her er det barista maskin så ulike kaffesorter tilbys i mange
 • Vaffelhuset
  Selger nystekte grove vafler med mange ulike toppinger. Alt fra syltetøy og rømme, til bær og frozen yoghurt, og spekeskinke og brie for å nevne noen. Trenger du glutenfritt så bare spør. Her er det bare å følge lukten!
 • Kaffehuset
  Med eller uten melk. Med eller uten sirup. Med eller uten koffein. Det lukter himmelsk her, etter kverning av hele kaffebønner og nytraktet kaffe. Baristamaskinen går hele dagen og dekker de fleste behov.
 • Isbaren
  Stedet for småis, frozen yoghurt, kuleis, softis, strøssel og topping. Bare vi har Månelyst, vår egenkomponerte spesialis som er supergod.
 • Pølseboden
  Her kan dere kjøpe pølser, brus og is!

  Medbrakt mat
  Hos oss er det tillatt med medbrakt mat som dere kan nyte ved flere av våre større grønt områder rundt omkring i parken. Det finnes også gassgriller ved Energisenteret dere kan benytte. Gassgrillene koster 1 kr pr. minutt (minimum 10 min
Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sulten på nye eventyr?

Besøk Hunderfossen i sommer – forhåndskjøp billetter nå.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall