Mat og drikke i parken

Hunderfossen Eventyrpark har et bredt utvalg av mat med stor variasjon i menyene. Vi har 11 store og små spisesteder i parken. Vi kan dekke de fleste behov for et måltid enten det er frokost, lunsj eller middag.

På de forskjellige spisestedene varierer det i små og store måltider, varme og kalde retter. Du vil også kunne finne både allergivennlig eller andre typer spesialmat på flere av våre spisesteder. Hos oss skal alle kunne finne sine favoritter.

Askeladden-pizza-Hunderfossen
Hos Askeladden Pizza serveres daglige ferskbakte pizzabunner og herlige toppinger. Da Aftenposten testet spisestedene våre i 2021 konkluderte de med at Askeladden Pizza har «definitivt den beste pizzaen vi har spist på alle fornøyelsesparkene». I 2022 ble Askeladden Pizza ny! Vi har tatt med oss det beste av det gamle, gjenbrukt der vi kan, og skapt noe helt nytt og spennende. Nå serveres det også flere forskjellige Italienske pizzaer hos Askeladden Pizza.

Sunne alternativ

På våre syv serveringssteder tilbyr vi alt fra frukt, grønnsaker, sandwich, salater, smoothie og baguetter til á la carte med kjøtt- vegetar- og fiskeretter i Trollsalen Restaurant.
Til hamburgerne bruker vi 100% storfekjøtt. I tillegg har vi også kyllingburger og veganburger på menyen. Vi tilbyr grove Tortillas, glutenfrie produkter og bruker rapsolje til steking. For den som har lyst på noe søtt, har vi lett-is, frukt, ferskpresset juice, smoothies, sukkerfri saft og slush, med mer.

Vi har gluten- og melkefritt alternativ ved de fleste spisestedene, samt veganske/vegetariske alternativ:
Bakeriet og solsiden har vegansk baguett på menyen. Grillen serverer vegansk burger. På Taco Symfoni i Musikkfabrikken serverer taco med vegansk kjøtt og glutenfri lefser. Vi har også vegansk is på Isbaren, både pinne-is og kule-is.

Mat og drikke - Lille prinsens taco

Taco Symfoni i Musikkfabrikken serverer tacotallerken med veganske og glutenfrie alternativ.

Våre spisesteder:

 • Trollsalen Menyen i Trollsalen er komponert av råvarer hentet fra norske elver, skoger og vidder av vår fremragende kjøkkensjef – som er opptatt av å ta vare på de gamle, gode mattradisjoner kombinert med å være nytenkende og kreativ.
 • Askeladden Pizza Med hjemmelaget bunn og mange ulike pizzavarianter å velge i så er det lett å finne noe du liker her. Dette er ett perfekt sted for store og små familier etter noen timer i parken. Og er du bare litt sulten eller fysen på noe så kan du få kjøpt pizzaslice.
  Allergi/spesialmat: Vegetarpizza
 • Taco Symfoni i Musikkfabrikken Her serveres en rikholdig tacotallerken med både kalde og varme retter tilpasset hele familien. Her finnes noe for enhver smak.
 • Solsiden Her lager vi deilige smoothie og presser vår egen eple og appelsinjuice. I tillegg har vi flere varianter av panini, focaccia og toast som vi griller for deg, rykende varm! Vi har også fruktbeger, baguetter, wraps og salater. Ønsker du noe søtt så finner du sikkert noe i isbaren hvor du kan velge og vrake i kuleis med ulike strø og toppinger, i tillegg til softis.
  Allergi/spesialmat: Alle smoothies er veganske, i tillegg selges det også fruktblanding. Vegetar, vegansk og glutenfritt alternativ til det som er påsmurt. Isbaren byr også på glutenfri kjeks og laktosefrie alternativer.
 • Grillen Med beliggenhet midt i parken er det lett å finne stedet med hamburgere, pommes frites, pølser og is. Menyen passer for alle, barn og voksen, med tilpasninger til veganere og til de med glutenintoleranse. Mange sitteplasser ute på benker og den store gressletta. Grillen har også egen isbar med pinne- og softis.
  Allergi/spesialmat: Egen veganbruger, og glutenfritt hamburger – og pølsebrød
 • Bakeriet Steker boller, kanelknuter, skolebrød og mye annet godt hele dagen. Vi smører også baguetter, croissanter og rundstykker for de som har lyst på noe som metter mer.
  Allergi/spesialmat: Vegetar, vegansk og glutenfritt alternativ til påsmurt. Mange av bakeriets bakevarer er også veganske.
 • Vaffelhuset Selger nystekte grove vafler med mange ulike toppinger. Alt fra syltetøy og rømme, til bær og frozen yoghurt, og spekeskinke og brie for å nevne noen. Her er det bare å følge lukten!
  Allergi/spesialmat: Glutenfri vaffel
 • Kaffehuset Med eller uten melk. Med eller uten sirup. Med eller uten koffein. Det lukter himmelsk her, etter kverning av hele kaffebønner og nytraktet kaffe. Baristamaskinen går hele dagen og dekker de fleste behov.
  Allergi/spesialmat: Laktosefri melk, soya og havremelk til kaffen, samt glutenfrie søtsaker til kaffen
 • Isbaren Stedet for småis, frozen yoghurt, kuleis, softis, strøssel og topping. Bare vi har Månelyst, vår egenkomponerte spesialis som er supergod.
  Allergi/spesialmat: Glutenfri kjeks til isen, og laktosefrie alternativer
 • Pølseboden  Her kan dere kjøpe pølser, brus og is!
 • Slush Huset
  Allergi/spesialmat: 3 sukkerfrie smaker, og i tillegg er 6 av 9 smaker veganske

Isbaren har glutenfri kjeks og laktosefritt alternativ

Medbrakt mat
Hos oss er det tillatt med medbrakt mat som dere kan nyte ved grøntområder i parken. Det finnes også gassgriller ved Energisenteret dere kan benytte. Gassgrillene koster 1 kr pr. minutt (minimum 15 min) Last ned Hunderfossen-appen for å bruke grill.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Sulten på nye eventyr?

Besøk Hunderfossen i sommer – forhåndskjøp billetter nå.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her