Kom tett på dyrene

Det er mye glede og lærdom i samspillet mellom dyr og mennesker. Barn som omgås dyr lærer å vise empati, omsorg og selvkontroll. De opplever at de må tilpasse sin oppførsel etter hva dyret ønsker og tåler. God lærdom å ta med seg videre i livet.

Nærkontakt med dyrene – vår viktigste oppgave!

Nærkontakten med dyrene er det viktigste tilbudet vi har til våre gjester, og vi ønsker at alle som besøker oss skal få kjenne på samspill med dyrene i en grad som passer den enkelte. Derfor er det gangporter inn i nesten alle våre innhegninger hvor man kan gå inn til dyrene og hilse på dem. Flere av våre ansatte har som sin hovedoppgave å hjelpe gjester og dyr å møtes på en god måte.

I inngangen kan man kjøpe små papirposer med pellets for å mate dyrene. Eslene og hestene er de eneste som ikke bør få pellets, ellers er alle de andre dyrene glade for litt godt fra posen. Noen av innhegningene er store, og papirposen med pellets er god å ha for å kalle på dyrene. Ved å riste på posen så vet de at du har noe godt å tilby, og vil komme bort for å få litt mat. Dette er fôr med lite næringsinnhold som dyrene våre tåler å spise relativt mye av. Det er ikke tillat å gi dyrene medbragt mat; for som hos oss mennesker så er det ikke alle dyr som tåler forandring i kostholdet, og kan bli syke dersom de får mat de ikke tåler. Så selv om en hest du kjenner tåler å spise brød, så betyr det ikke at alle hester tåler det.

Dyrevelferd

De fleste dyrene er født på gården, og er vant til mye besøk. I innhegningene er det hus og avlukker som dyrene vet at de kan gå inn i hvis de ønsker fred og ro, det er viktig at man som gjest respekterer dyrenes behov for hvile hvis de trekker seg unna. Vi har også store beiteområder utenfor gården for dyr som trenger litt ekstra tid for seg selv i løpet av dagen. Våre dyrepassere kjenner dyrene godt og følger med at dyrene ikke blir stresset eller utilpasse. Gi beskjed til en dyrepasser hvis du ser at et dyr har unormal oppførsel eller ikke har det bra.

Våre dyrepassere kjenner dyrene godt og følger med at dyrene ikke blir stresset eller utilpasse. Gi beskjed til en dyrepasser hvis du ser at et dyr har unormal oppførsel eller ikke har det bra.

Klar for en fantastisk familieopplevelse?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum neque lacus, tempor.

Test heading

test text…

test

test col 2

test headuing

Test text....
Hunderfossen Hunderfossen

test text….

Hunderfossen
Hunderfossen

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall