Julestemning i eventyrriket

Hva er egentlig julestemning? Er det sprø svor og juletre? Gaver? For fjøsnissene handler jula om å dele opplevelser. Her er våre beste tips til opplevelser dere kan dele i jula.

Jul på Barnas Gård

I desember steller fjøsnissen til jul på gården og dyrene gleder seg til å få besøk igjen. Her kan barna møte fjøsnissen, klappe og mate dyra, kjøre terrengbiler og prøve klatreløypen. I nisselåven blir det juleverksted, og vi serverer deilig nissegrøt og varm kakao. Ta med familien på en koselig juleopplevelse på Barnas Gård.

Jul på Barnas Gård er åpent 4. og 5., 11. og 12. og 29. og 30. desember 2021

Hunderfossen Hotell

Vinter Hunderfossen Hotell Hafjell
Overnatt midt i eventyrriket Hunderfossen. Med julepyntet hotell og kort vei til nye eventyr er Hunderfossen Hotell en super destinasjon for juleferien. Kun 300 meter fra Barnas Gård og 5 minutter i bil fra Hafjell. Her venter opplevelsene rett utenfor døren. I romjulen blir det spark og kanefart for gjester på hotellet. Feire romjul og nyttår med oss på Hunderfossen Hotell & Resort.
Julepyntet hotell - Hunderfossen Hotel & Resort

Hafjell Alpinsenter

Fjøsnissene i Hafjell
Hafjell byr på hvit jul og nyttår med ski på beina.Hafjell Alpinsenter ligger direkte tilknyttet E6 og kun 2 timer fra Oslo, 15 min fra Lillehammer og 5 min fra Hunderfossen. Hafjell har masse å by på, og noe for enhver smak. Enten man vil bruke hver dag i bakken, eller prøve ut de 600 kilometerene med langrennsspor som pryder Øyerfjellet.

Julebyen Lillehammer

Det er ikke uten grunn at Lillehammer ofte nevnes som Norges fremste juleby. Den berømte gågata strekker seg mellom gammel trehusbebyggelse og lyser lunt med girlandere, juletrær og dekorerte butikkvinduer.

Julemarked i Lillehammer sentrum: Fredag og lørdag 3-4 og 10-11 desember fylles plassen nord i gågata (Storgata 81) med trivelige markedsboder. Kjenn på stemningen og julemagien i julebyen. Her vil det stå koselige juleboder som byr på deilig lokalmat, håndlagde skatter og mye mer! På Lilletorget finner dere Bondens Julemarked. Her blir det hyggelig førjulsstemning med sang, musikk og kanefart. Se mer på www.lillehammer.com

Jul på Maihaugen

Julen på Maihaugen er noe helt spesielt. Her kan du titte inn i historiske hjem og oppleve julen som i gamledager.Fra 30. november – 2. januar kan du oppleve LJOS på Maihaugen. Det er en stemningsfull lys- og lydopplevelse utendørs i Maihaugens vakre omgivelser der Garmo stavkirke og andre historiske bygninger er lyssatt.

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Møt fjøsnissen

Kom i julestemning med fjøsnissene på Barnas Gård i desember.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på [email protected]
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill billetter og overnattingspakker