Jul på Barnas Gård

Fjøsnissen steller til jul på gården og dyrene er glade for å få besøk igjen. Legg bort stress og mas, og ta med deg barna på en koselig juleopplevelse på Barnas Gård.

Bestill billetter til Jul på Barnas Gård

Åpningstider 2020:
Advent:  5.-6.des og 12.-13.des 
Romjul: 29.- 30.des

OBS: KUN FORHÅNDSALG AV BILLETTER

Vi tilpasser oss de gjeldene smitteverntiltak, slik at det skal være trygt å besøke gården. Innslippene i julen er derfor delt opp i tre tidspunkt i løpet av dagen, og det vil være maks 200 gjester pr. pulje. 

(Årskortinnehavere må reservere plass på de 6 åpne dagene, og vi er avhengig av å spre besøket utover alle datoer og klokkeslett. Reserver snarest mulig: klikk her for årskortreservasjon)

Nærhet til gårdsdyr er ikke hverdags for de fleste lenger, så vi prøver å la alle som besøker oss få ta på og bli kjent med dyrene. Da er det fint å ha noen erfarne fjøsnisser som kan hjelpe til. Med over hundre dyr og fugler på gården er det dyr nok til alle som vil kose, mate eller klappe. I tillegg til de fleste norske husdyr har vi esel og emu. De er kanskje av det mer eksotiske slaget, men med røde sløyfer og snø på nebb og mule, så glir de rett inn den norske julen. 

I hjorteskogen kan dere mate tamme hjort og dåhjort fra hånda. Det ryktes at det har blitt endel julekortmotiver fra våre gjester i hjorteskogen tidligere år.

Gården er pyntet til jul, alle dyrene har fått juletrær og julepynt i innhegningene og husene sine. Nissemor koker opp store mengder med risengrynsgrøt til sultne gjester, og smånissene har kaninkosepark i høylåven. Det bugner av ekte nisser og julestemning!

Fjøsnissen oppforderer folk til å sette av tid til hverandre og gjøre ting sammen i jula. Jul på Barnas Gård Hunderfossen passer for alle!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Ledige billetter i høstferien