Tips til en god parkdag

Tips til en fin parkdag i Hunderfossen Eventyrpark

Bruk tid på å planlegge besøket – da får dere mest ut av dagen. Bruk websiden vår til å se hvilke attraksjoner som passer for hvem, hvilke forestillinger dere ønsker å få med, og hvor dere skal spise. Husk å forhåndskjøpe billetter i god tid. Mange velger å kjøpe 2-dagers billett, da de ikke rekker over alt på én dag.

En park-dag er en aktiv dag, så husk gode sko og klær for både små og store. Husk å drikke og spise godt underveis – forfriskninger og noe å spise får dere kjøpt på våre mange utsalgssteder.

Ta med litt ekstra klær – skiftetøy og evt. regntøy. Med stempel på hånda kan du fritt gå inn og ut av parken for å hente ting i bilen. Det er også mulig å leie en tralle ved inngangen til parken, eller leie oppbevaringsboks.

Husk badedrakt! Vi har et populært badeområde med bassenger for de aller minste med 30 cm dybde, til de største med vannleker og aktiviteter. Inntil bassengene er det fri bruk av våre mange solsenger.

Supert for de minste!
På Hunderfossen er det så mye å oppleve at vi anbefaler å bo flere netter. Kommer det en liten trollbyge, kan dere besøke våre innendørs attraksjoner på hele 7000 m2. Vårt eget «vitensenter» i Familieparken; Energisenteret har mange nye og spennende utstillinger, der bl.a. vannfallet er superpopulært for de minste. Traktorbanen og vårt flotte småtroll-område nederst i parken anbefales, og lekehuset er også spesielt utviklet for de aller minste gjestene. Det er avskjermet stellerom og ammekrok ved inngangen, og stellebord flere steder ellers i parken.

Barnas Gård Hunderfossen en perfekt kombinasjon med Eventyrparken. Der kan du kose og mate over 20 dyreslag – alt innen 400 meters rekkevidde. 5 minutt unna, ligger gondolen i Hafjell – som tar dere opp til toppen av Hafjell hvor det er muligheter for turer, downhill sykling eller bare å nyte utsikten. Vegmuseet ligger 300 meter unna Eventyrparken, og er en populær tilleggsaktivitet for de som besøker oss.

Eventyrlig også for de store
Hunderfossen Eventyrpark er en rolig og naturskjønn park med store grøntarealer, vakre blomsterbed, med byggeskikk inspirert fra Gudbrandsdalen og eventyrene. Mange av våre attraksjoner er også tilpasset både større barn og voksne.

Mat og drikke i Eventyrparken
Vi legger vekt på å ha et sunt og variert mattilbud til hele familien i Hunderfossen Eventyrpark. På våre syv serveringssteder har vi alt ifra frukt og grønnsaker, wraps, salat, grove baguetter, bakverk og is, til á la carte tilbud med kjøtt- og fiskeretter i Trollsalen Restaurant. Våre aller minste gjester kan få sunn og gratis barnemat fra småfolk. Spør betjeningen hvis du ønsker glutenfri mat.

Ta kontakt med oss i Gjesteservice på 61 27 55 53 hvis dere har noen spørsmål.

Ha en fin dag!

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her