Praktisk info på Barnas Gård

Medbragt dyr:

NB! Hunder og andre dyr kan dessverre ikke slippes inn på Barnas Gård Hunderfossen av smittehensyn.

Hvis du har vært på reise utenlands og vært i kontakt med dyr, må det gå 48 timer før du kan besøke oss.

Kontakt med dyrene:
Som besøkende på Barnas Gård Hunderfossen vil du komme tett på dyrene. Selv om dyrene er tamme og godt vant til folk, kan de klore, klype, sparke eller bite hvis de blir redde, irriterte eller for ivrige i konkurransen om mat eller oppmerksomhet. Gode råd er å opptre rolig, følg med på dyrene, ikke jag etter dyrene eller hold dem fast. Hvis dyrene blir innpåslitne, eller virker irriterte – trekk dere unna og gi beskjed til dyrepasserne. Små barn må passes godt på når de er i kontakt med dyrene, slik at de ikke behandler dyrene for tøft, eller selv blir skadd.

Det finnes flere vaskestasjoner på barnas Gård, slik at dere kan vaske hendene etter å ha vært i nærkontakt med dyrene.

Kjøp av billetter:
Billetter kan kun forhåndskjøpes her på nettsiden. ( det er ikke mulig å kjøpe billetter ved inngangen til gården)
Barn under 2 år har gratis inngang og trenger ikke å kjøpe billett.

Varighet på oppholdet og muligheter for å kjøpe drikke og mat:
De fleste som besøker oss er hos oss i mellom 1,5 – 3 timer. Kontakt med dyrene er hovedaktivitetene, og i tillegg har vi flere lekeaktiviteter som avveksling. Når dere er klare for en liten pause, er det utsalgssted i Våningshuset hvor dere får kjøpt brus, is, kaffe og vaffel om sommeren ( nissegrøt til jul). Det er sitteplasser utendørs både ved Våningshuset og rundt om på gården. Det er sitteplasser innomhus og under tak på låven.

Det er ikke tillatt å ta med engangsgrill /grill eller å fyre opp bål. Det er tillatt å ta med egen mat eller drikke inn på gården, men det er ikke tillatt å gi dyrene noe av deres medbragte mat.

Betalingskort:
For betaling av billetter og kjøp i butikkene kan dere benytte kort (bankkort, Eurocard og Visa).

Mating av dyrene:
Hvis dere ønsker å gi dyrene mat får dere kjøpt dyremat av oss. Det er strengt forbudt å gi dyrene medbrakt mat.

Parkering:
Parkering skjer på Hunderfossen Eventyrpark sitt parkeringsområde. Det er kort gangsavstand til parkeringsområdet. Når du ankommer, er det automatisk skiltlesing ved innkjøring og utkjøring. Betal på automatene før du drar, eller på Apcoa; enten på app eller internett

Besøk med baby: Det er greit å gå rundt på Barnas Gård Hunderfossen med barnevogn, men det er ikke mulig å komme seg inn i dyreinnhegningene med barnevogn. Det er toalett med stellemulighet. Vi selger ikke noe babymat på Barnas Gård Hunderfossen.

Besøkende med rullestol:
Handicappede med rullestol kan ganske greit komme seg rundt på Barnas Gård Hunderfossen for å se dyrene, men det er grusede veier og små bakker. Det er ikke mulig å komme seg inn i dyreinnhegningene med rullestol. Det finnes et toalett som er tilrettelagt for handicappede.

Utsalget i det gamle Våningshuset er ikke tilrettelagt for adgang med rullestol, mens det er enkel adgang med rullestol på Låven og utsalget der.

Gårdsdrift med dyr:
De fleste dyrene på Barnas Gård er en del av vanlig gårdsdrift på en norsk gård. Dyrene melkes, klippes, legger egg og slaktes til mat når tiden er moden for det. Vi er opptatte av at dyrene har det godt, både i sommersesongen og resten av året. Vi synes at det er viktig at barn og voksne får kontakt med vanlige gårdsdyr, opplever gleden med dyrene, lærer seg å håndtere dyr og får noen erfaringer med norsk landbruk.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her