Hunderfossen Snøhotell

Eventyrlige isskulpturer, senger av snø og sparktransport. I Hunderfossen Snøhotell blir vinternatten helt magisk. Unik overnatting i Skandinavias sydligste snøhotell, kun 5 min fra Hafjell.

Vegg i vegg med Norges største iskatedral kan dere overnatte trygt i suiter for 6 personer i Hunderfossen Snøhotell. Blant vakre isskulpturer og magisk vinterstemning blir natten i snøhotellet en opplevelse dere sent vil glemme. Opplevelsen inkluderer inngang til Vinterpark middag og frokost på Hunderfossen Hotell, sparktransport, en isdrink i Kong Valemons Isbar og egen leilighet.

Det første snøhotellet på Hunderfossen sto klart i 2008. Siden den gang har vi hatt besøk av en rekke eventyrlystne gjester som har tilbrakt natten i vårt eventyrlige snøhotell.

«Har dere sovet godt, hvisker Tormod. Soveposen gjorde susen og med lua brettet godt nedover panna i frisk vinterluft, har vi sovet som en stein. Kanskje med hjelp av det store Hunderfossentrollet? Vi sparker oss tilbake til Hunderfossen Hotell hvor det serveres deilig frokost etter en liten tur i badstua, en perfekt avslutning på en natt i vinterland.»
110 unike overnattinger i Norge, Vigmostad Bjerke

Hvordan er vinternatten i snøhotellet?

Overnatting i snøhotell

Temperaturen inne i snøhotellet er stabil gjennom hele vinteren, selv om været svinger utenfor. Temperaturen ligger på ca. -5 grader. Snøen demper alle lyder, så når du legger deg ned i soveposen vil dere kun oppleve den magiske stemningen inne i vårt eventyrlige snøhotell. Her sover dere godt i en seng på reinskinn med myke puter og ekstremsovepose som tåler inntil -30 grader. En nattvert tar dere med på sparktur fra Hunderfossen Hotell & Resort til Snøhotellet. Nattverten leser godnatt eventyr før sengetid og er tilgjengelig hele natten.

Hvem overnatter i snøhotellet?

En overnatting i snøhotellet er perfekt for familier, vennegrupper, kollegaer eller par som er på jakt et er helt spesiell overnatting. Inkludert i vår overnattingspakke med snøhotell er inngang til VinterTrollnatt, middag og frokost på Hunderfossen Hotell, sparktransport, en isdrink i Kong Valemons Isbar og egen leilighet. For grupper har vi egne priser og program.

Hvor ligger Hunderfossen Snøhotell?

Snøhotellet ligger like ved det vakre Eventyrslottet. Kun 5 min fra Hafjell, og 15 min fra Lillehammer sentrum. Inne i parken kan dere også oppleve magisk belysning og eventyrlig underholdning for store om små. Les mer om Vinterparken

Besøk Kong Valemons Isbar

Isdrink i isbaren

Snøhotellet har også egen isbar med kalde og varme drinker. Hva med en isdrink i isglass, eller en varmende gløgg? Når dere overnatter i snøhotellet følger det med en isdrink i Kong Valomons Isbar.

Hunderfossen Iskatedral

Ved snøhotellet finner dere også vår majestetiske Iskatedral. Her kan dere nyte fullstendig stillhet, og flott utsmykning i is og snø. Artister og snø- og iskunst varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Visste du at man faktisk kan gifte seg i iskatedralen? Her går drømmen om et eventyrlig vinterbryllup i oppfyllelse.

Eventyrbryllup i Hunderfossen Iskatedral

For grupper og bryllup ta kontakt med Hunderfossen Hotel & Resort: +47 61 27 40 00 – hotell@hunderfossen.no

Gå tilbake til nyhetsoversikt

Overnatt i snøhotellet

Book vinterpakke med overnatting i Hunderfossen Snøhotell.

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Bestill her